El punt i final, i arribant a la pl. de l'Ajuntament, serà ben gustós.
Novetats: Dijous 9 de julio comencen noves incorporacions al Gastromarket de Sant Llorenç, a la plaça de l'Església trobareu el millor producte local i de temporada. Fruites, verdures i formatges de la millor qualitat
Al c. Major trobareu la paredeta de Mulla't per l'escrerosi múltiple, on podreu comprar camisetes, davantals, bosses, ventalls, tasses i molt més.No ho dubtis i mulla't tu també per l'esclerosi múltiple!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/07/2020 - 02:24:00
Gràcies a la meravellosa paradeta de llepolies i a una de les millors foodtrucks podreu comprar el vostre dinar preparat o una pinzellada de dolç per a les postres. Recordau que és imprescindible que seguiu les indicacions establertes.

Novetats al Gastromarket. A partir de demà, dijous 9 de julio, comencen noves incorporacions al Gastromarket de Sant Llorenç des Cardassar.. A la pl. de l'Església trobareu el millor producte local i de temporada. Fruites, verdures i formatges de la millor qualitat.

Al c. Major trobareu la paredeta de Mulla't per l'escrerosi múltiple, on podreu comprar camisetes, davantals, bosses, ventalls, tasses i molt més.No ho dubtis i mulla't tu també per l'esclerosi múltiple! Seguint cap a la pl. de l'Ajuntament podreu adquirir roba, complements i bijuteria.

El punt i final, i arribant a la pl. de l'Ajuntament, serà ben gustós. Gràcies a la meravellosa paradeta de llepolies i a una de les millors foodtrucks podreu comprar el vostre dinar preparat o una pinzellada de dolç per a les postres. Recordau que és imprescindible que seguiu les indicacions establertes pels professionals sanitaris. Per favor, no oblideu dur la vostra mascareta. No hi faltis i vine al Gastromarket. Plaça serà massa!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado