Els pallassos informaran de la regla de les 3M: distància
Després de dos mesos els pallassos de Sonrisa Médica han tornat a l’Hospital de Manacor, ara, degut a la crisi de la COVID-19 un dels seus principals objectius és ajudar a alliberar la tensió dels pacients
Donada la situació actual i l’impacte emocional que ha provocat la pandèmia, la part més humana que caracteritza a la professió sanitària s’ha hagut d’amagar al darrera d’una mascareta.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/05/2020 - 08:25:00
Hospital de Manacor. Ara, degut a la crisi de la COVID-19, un dels seus principals objectius és ajudar a alliberar la tensió dels pacients així com també dels familiars i del personal sanitari.

ELS PALLASSOS DE SONRISA MÉDICA TORNEN AVUI A L’HOSPITAL DE MANACOR. Degut a la crisi de la COVID-19 el seu objectiu és ara ajudar a alliberar la tensió dels pacients, familiars i personal. Els pallassos informaran de la regla de les 3M: distància de dos Metres, Mascareta obligatòria i neteja de Mans.

Després de dos mesos, els pallassos de Sonrisa Médica han tornat a l’Hospital de Manacor. Ara, degut a la crisi de la COVID-19, un dels seus principals objectius és ajudar a alliberar la tensió dels pacients així com també dels familiars i del personal sanitari.

3 M: distància de dos Metres, Mascareta obligatòria i neteja de Mans. Des d’avui i ara, cada dimarts, Sonrisa Médica torna a actuar en els diferents serveis de l’Hospital de Manacor.

Donada la situació actual i l’impacte emocional que ha provocat la pandèmia, la part més humana que caracteritza a la professió sanitària s’ha hagut d’amagar al darrera d’una mascareta. Això suposa que la presència dels pallassos ajudi a millorar la situació amb el treball que realitzen amb el seu humor i les estratègies de distracció.

La seva feina és ara també conèixer i anar informant el compliment de les normes d’higiene per evitar la contaminació i la transmissió creuada. Els pallassos estan preparats per recordar als pacients i familiars la regla de les 3 M: distància de dos Metres, Mascareta obligatòria i neteja de Mans. Des d’avui i ara, cada dimarts, Sonrisa Médica torna a actuar en els diferents serveis de l’Hospital de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado