No es poden utilitzar els banys.
Sant Llorenç des Cardassar: El proper dilluns 25 de maig les pistes de tennis s’obriran parcialment per a que pogueu gaudir d’aquest esport podreu jugar una partida d’1 contra 1 entre les 19 i les 21 h
Jugau amb pilotes noves. Cada jugador ha de tenir les seves pilotes i han d’estar marcades. Travessau la pista pel costat oposat al del teu contrincant. Quan acabeu la partida, no quedeu a les instal·lacions esportives.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/05/2020 - 03:19:00
No toqueu cap element durant el camí a les instal·lacions esportives. Vestiu-vos amb la roba d’esport poc abans de sortir de casa. Duis la vostra botella d’aigua. No la compartiu, és únicament pel vostre ús individual.

Obertura parcial de les pistes de tennis. El proper dilluns, 25 de maig, les pistes de tennis s’obriran parcialment per a que pogueu gaudir d’aquest esport. Concretament, podreu jugar una partida d’1 contra 1, de dilluns a divendres, entre les 19 i les 21 h. A més, recordeu que per a les persones residents al municipi de Sant Llorenç des Cardassar, l’accés és completament gratuït.

Si voleu reservar la pista, ho heu de fer a través de la pàgina web municipal. És important que tengueu en compte que l’adquisició de la reserva de les pistes fa responsable a les persones usuàries de complir estrictament la normativa d’ús establerta. Les pistes de tennis i les zones exteriors del recinte esportiu municipal de Sa teulera, es desinfectaran després de cada partida.

Respectau les indicacions generals de les autoritats sanitàries. Respectau la distància de seguretat de 2 metres entre persones. Utilitzau la mascareta i els guants fins a accedir a dins la pista.

També s’iniciaran els entrenaments i les classes de pàdel individuals per a adults, que segons la demanda existent es podran fer a Sant Llorenç, Son Carrió i sa Coma. Per a més informació sobre aquest tema, posau-vos en contacte amb el Club Pàdel Llevant a través del telèfon 607 294 938 (Joana Maria Sureda) o a través del correu electrònic [email protected].

La normativa a seguir per a poder jugar a tennis és la següent:

Respectau les indicacions generals de les autoritats sanitàries.

Respectau la distància de seguretat de 2 metres entre persones.

Utilitzau la mascareta i els guants fins a accedir a dins la pista.

Rentau-vos les mans abans, durant i després de la pràctica esportiva amb gel desinfectant.

No toqueu cap element durant el camí a les instal·lacions esportives.

Vestiu-vos amb la roba d’esport poc abans de sortir de casa.

Duis la vostra botella d’aigua. No la compartiu, és únicament pel vostre ús individual.

Rentau la raqueta abans i després de jugar. En el cas de la raqueta, canviau el grip o sobregrip en la mesura que sigui possible.

Jugau amb pilotes noves. Cada jugador ha de tenir les seves pilotes i han d’estar marcades.

Travessau la pista pel costat oposat al del teu contrincant.

Quan acabeu la partida, no quedeu a les instal·lacions esportives.

No es poden utilitzar els banys.

Volem informar que l’incompliment d’aquesta normativa serà sancionada. Així mateix, l’Ajuntament es reserva el dret de tornar a tancar les instal·lacions esportives municipals en qualsevol moment i independentment de que hi hagi reserves sol·licitades. Sempre es prioritzarà la salut i seguretat dels usuaris i de la ciutadania en general. Podeu consultar i descarregar-vos la Normativa per a jugar a Tennis i la Normativa per a jugar a Pàdel.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado