Els darrers 4 minuts del nostre equip van ser espectaculars
Festa del bàsquet entre els 23 cadets vermell i negre del Manacor que habitualment entrenen junts i que aquesta jornada s’han enfrontat en partit oficial a la pista de La Salle i joc dinàmic on el companyerisme, respecte
El darrer període ha finalitzat 16-25. Un gran matí de bàsquet per a tots els cadets, els seus entrenadors i per a tots els familiars i companys que han assistit a La Salle.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/02/2020 - 02:04:00
Un inici on els cadets negres, que eren els locals, han empès de valent amb un 7-0 inicial acabant 12-15. El 17-26 del segon quart ha allunyat molt en el marcador els cadets vermells però així i tot els cadets negres.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. DERBI ESPECIAL ENTRE ELS CADETS VERMELL I NEGRE. Autocars Tramuntana, 50 – Peugeot Grupo Coll, 98. Festa del bàsquet entre els 23 cadets vermell i negre del Bàsquet Manacor, que habitualment entrenen junts i que aquesta jornada s’han enfrontat en partit oficial a la pista de La Salle. Joc dinàmic on el companyerisme, respecte i les ganes de disfrutar ha dominat durant tot el derbi.

Un inici on els cadets negres, que eren els locals, han empès de valent amb un 7-0 inicial acabant 12-15. El 17-26 del segon quart ha allunyat molt en el marcador els cadets vermells però així i tot els cadets negres no han amollat i han seguit jugant al màxim! Després del descans un gran impuls dels vermells, amb un 5-12, ha acabat de decidir el partit. El darrer període ha finalitzat 16-25. Un gran matí de bàsquet per a tots els cadets, els seus entrenadors i per a tots els familiars i companys que han assistit a La Salle.

Cadet Masculí Gestoria Nadal Joan Capo, 72 Bàsquet Manacor, 82. Bon partit el que es va jugar contra un gran Joan Capó de Felanitx. La nostra bona sortida (6-19) ha estat aturada amb un canvi defensiu que ens ha fet mal.

Cadet Masculí Gestoria Nadal Joan Capo, 72 Bàsquet Manacor, 82. Bon partit el que es va jugar contra un gran Joan Capó de Felanitx. La nostra bona sortida (6-19) ha estat aturada amb un canvi defensiu que ens ha fet mal i que ha possibilitat que els locals hagin assolit una diferència de 57-45.

Tot i això l'equip ha seguit lluitant i la reacció ha arribat també per un canvi defensiu, amb un empat a 64 quan mancaven 4 minuts. Els darrers 4 minuts del nostre equip van ser espectaculars, amb un parcial de (8-18) amb 5 triples! (12 en total). En conclusió, un partit jugat a ratxes, a estones massa tous però amb bona circulació de pilota i amb gran encert exterior. A seguir equip!