Segons Jaume Alzamora, conseller de Promoció Econòmica del Consell
Diada de Professionals de la Joventut a Mallorca que ha comptat amb l’assistència de 40 persones entre elles regidors, tècnics de joventut, animadors socioculturals, monitors de temps lliure, dinamitzadors
Berenguer ha convidat els participants a reflexionar sobre els punts forts i febles dels serveis de joventut de les administracions públiques i de les entitats juvenils, sobre quines són les necessitats i oportunitats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/02/2020 - 13:10:00
La jornada, que s’ha celebrat al Casal Can Balaguer de Palma, ha començat amb la conferència de l’expert en polítiques de joventut Juan Francisco Berenguer, qui ha parlat des de la visió de l’àmbit local.

El Consell contribueix a la formació en l’àmbit de la joventut amb l’organització de la primera. El Consell de Mallorca, a través del Servei Insular de Joventut, ha organitzat la primera Diada de Professionals de la Joventut a Mallorca, que ha comptat amb l’assistència d’una cinquantena de persones, entre elles regidors, tècnics de joventut, animadors socioculturals, monitors de temps lliure, dinamitzadors i educadors.

La jornada, que s’ha celebrat al Casal Can Balaguer de Palma, ha començat amb la conferència de l’expert en polítiques de joventut Juan Francisco Berenguer, qui ha parlat des de la visió de l’àmbit local, i ha inclòs dos tallers formatius impartits per l’Associació de Professionals de la Joventut de les Illes Balears (APROJIB).

Desenvolupament Local (departament on se situa el Servei de Joventut), aquesta diada «vol respondre a la manca de formació especialitzada en joventut que tenim a Mallorca, i la nostra intenció és organitzar-ne dues l’any».

Segons Jaume Alzamora, conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local (departament on se situa el Servei de Joventut), aquesta diada «vol respondre a la manca de formació especialitzada en joventut que tenim a Mallorca, i la nostra intenció és organitzar-ne dues l’any».

Així mateix, ha remarcat que «amb l’experiència d’aquest any i mig amb les competències en Joventut transferides al Consell, tenim clar que l’objectiu ara és impulsar l’estructuració de les polítiques de joventut a Mallorca, amb projectes com el Pla Insular o la xarxa de dinamitzadors per a municipis».

En aquestes primeres càpsules formatives de la diada d’avui, APROJIB ha ofert un taller sobre la posada en marxa d’espais i projectes de participació amb joves i un altre sobre la comunicació a xarxes socials per al jovent.

Per la seva banda, des d’una anàlisi de la realitat actual de les persones joves i tenint-ne en compte la diversitat i la complexitat, Berenguer ha convidat els participants a reflexionar sobre els punts forts i febles dels serveis de joventut de les administracions públiques i de les entitats juvenils, sobre quines són les necessitats i oportunitats que presenta el jovent i sobre els nous reptes en les polítiques de la matèria.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado