La Fira serà l’activitat central de commemoració del Dia Internacional de la Dona.
Aquest dimarts matí la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, i la tècnica d’Igualtat, Marga Gelabert, han presentat la primera Fira de les Dones de Manacor per Artesanes, artistes, entitats socials
Dissabte dia 7 de març, vigília del Dia Internacional de les Dones, es durà a terme la fira. Aquesta tindrà lloc entre les 9.30 h i les 19 h i estarà dividida en tres sectors: un primer sector dedicat a les dones artesanes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/01/2020 - 08:03:00
Segons Gomila, “volem animar a les dones artistes del municipi i d'arreu de Mallorca a col·locar la seva parada a la fira, és molt important donar visibilitat a les dones comerciants i generar teixit entre elles”.

ES PRESENTA LA PRIMERA “FIRA DE LES DONES" DE MANACOR. Artesanes, artistes, entitats socials i molt més ompliran el claustre de sant Vicenç Ferrer de paradetes de tot color. Aquest dimarts matí la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, i la tècnica d’Igualtat, Marga Gelabert, han presentat la primera Fira de les Dones de Manacor.

Dissabte dia 7 de març, vigília del Dia Internacional de les Dones, es durà a terme la fira. Aquesta tindrà lloc entre les 9.30 h i les 19 h i estarà dividida en tres sectors: un primer sector dedicat a les dones artesanes, un segon sector dedicat a les dones relacionades amb la gastronomia, i un darrer sector dedicat a les entitats socials amb projectes per la igualtat.

Río Ciclo o el tancament de la fira amb Jo Jet i Maria Ribot a la Institució Alcover. L’objectiu és clar, mostrar el potencial de la dona en tots els àmbits i crear xarxa entre elles i les institucions públiques.

A més, durant la jornada es donaran diverses activitats complementàries, com un vermut al migdia amb el grup Río Ciclo o el tancament de la fira amb Jo Jet i Maria Ribot a la Institució Alcover. L’objectiu és clar, mostrar el potencial de la dona en tots els àmbits i crear xarxa entre elles i les institucions públiques.

Segons Gomila, “volem animar a les dones artistes del municipi i d'arreu de Mallorca a col·locar la seva parada a la fira, és molt important donar visibilitat a les dones comerciants i generar teixit entre elles”. A més, ha explicat que el departament d’Igualtat ha tingut una reunió prèvia amb dones artistes del municipi i amb entitats socials per tal d’explicar el projecte, veure la rebuda que pot tenir i recollir recomanacions.

Les inscripcions es poden realitzar a partir d’avui i fins al dia 17 de febrer. Dependent d’aquestes, i en el cas que el Claustre es veiés desbordat, s’utilitzaria la plaça del Convent per l’ampliació de la zona de paradetes. La Fira de les Dones serà l’activitat central de commemoració del Dia Internacional de la Dona.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado