Infantil masculí preferent. B. Manacor Perfumeria Xarig, 69 – CB Campos, 51.
Infantil masculí especial Portals A, 38 – Bàsquet Manacor Es Parc, 88 i Masculí preferent Perfumeria Xarig, 69 – CB Campos, 51 i Femení preferent Forn Ca'n Tòfol, 40- Bàsquet Pla, 57
Infantil femení preferent grup 1. Santa Mònica 49 - B. Manacor R. Es Cruze, 42. Partit amb dos primers quarts bastant bons, amb circulació de pilota, cercant la millor opció, bona defensa de l’1x1 i, sobretot.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/11/2019 - 05:33:00
El partit començà de fred i amb poca intensitat, aspecte que afavoria el joc rival, amb gent molt gran, que ficava pilotes al pal baix i l’equip manacorí no podia aturar. Un cop acabat el primer quart.

BONA JORNADA PER ALS EQUIPS INFANTILS. Infantil masculí especial. Àgora Portals A, 38 – B. Manacor Restaurant Es Parc, 88. El partit començà de fred i amb poca intensitat, aspecte que afavoria el joc rival, amb gent molt gran, que ficava pilotes al pal baix i l’equip manacorí no podia aturar. Un cop acabat el primer quart, l’equip començà a pujar el nivell defensiu, a realitzar transicions ofensives sense bot i fou aquí quan es començà a mostrar el joc de l’equip que aconduí a la victòria.

Infantil masculí preferent. B. Manacor Perfumeria Xarig, 69 – CB Campos, 51. Intensitat, motivació, rebot i millora de la lectura del joc en atac han conduït els infantils a la victòria davant el Campos en el partit més treballat de la temporada. La sortida en el primer període ha marcat la diferència en l’enfrontament (28-10). Tanmateix els visitants no han donat el braç a tòrcer en cap moment, de manera que, a la segona part el B. Manacor ha hagut administrar l’avantatatge i dur el tempo del partit. Excel·lent inici, doncs, de la segona volta del B. Manacor Perfumeries Xarig que ha permès veure la bona tasca realitzada durant la primera part de la temporada.

nfantil femení preferent grup 2. B. Manacor Forn Ca'n Tòfol, 40- Bàsquet Pla, 57. Un inici de partit marcat per les pèrdues de pilota provocades per una zona-press del Pla.

Infantil femení preferent grup 1. Santa Mònica 49 - B. Manacor R. Es Cruze, 42. Partit amb dos primers quarts bastant bons, amb circulació de pilota, cercant la millor opció, bona defensa de l’1x1 i, sobretot, pensant en l’equip. Al tercer període, però, l’equip va caure en les individualitats, fet que el Santa Mònica va aprofitar per posar-se 12 amunt. Al 4t període es va millorar però ja va ser massa tard. En definitiva, un partit que ha de servir per veure que el joc de conjunt és molt millor que la suma d’individualitats.

Infantil femení preferent grup 2. B. Manacor Forn Ca'n Tòfol, 40- Bàsquet Pla, 57. Un inici de partit marcat per les pèrdues de pilota provocades per una zona-press del Pla que no van saber atacar que, va va situar el B. Manacor per davall al marcador. Però de mica en mica va millorar les lectures i es va sentir més còmode. En el 3r i 4t períodes, es va atacar molt bé la zona del Pla, movent la pilota i prenent bones decisions en els llançaments exteriors. Partit molt positiu pel creixement tàctic de les nines que ens deixa bon gust. Destacar com l’equip de cada dia augmenta la intensitat i creix el col·lectiu, tan atacant com, sobretot, defensant.