Fira del Motor que omplirà diumenge la Gran Via Colom de motocicletes i cotxes
Inca celebra aquest cap de setmana la Segona Fira del l’Oci i l’Esport, 26 i 27 es duran a terme al municipi activitats infantils, demostracions esportives, mostres d’artesania, ball, tallers i exhibicions de motos i cotxes
El nostre objectiu és oferir un complet programa d’actes, amb activitats que puguin resultar d’interès per a totes les persones. A més, com sempre, volem posar l’accent en els més petis. Per aquest motiu, a més de tallers.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/10/2019 - 08:25:00
El Quarter General Luque acollirà el V Leather Fest Rock & Roll Festival i la III Fira del Disc. Hi haurà mostra de tractors, cotxes clàssics, food trucks, zona infantil i un complet programa d’actuacions musicals.

Esport, música, art, ball, motor i artesania, protagonistes de la Segona Fira d’Inca. Inca celebra aquest cap de setmana la Segona Fira, la Fira de l’Oci i l’Esport. Així, durant els dies 26 i 27 d’octubre es duran a terme al municipi activitats infantils, demostracions esportives, mostres d’artesania, mostres de ball, tallers i exhibicions de motos i cotxes, entre altres actes.

El Quarter General Luque acollirà el V Leather Fest Rock & Roll Festival i la III Fira del Disc. Hi haurà mostra de tractors, cotxes clàssics, food trucks, zona infantil i un complet programa d’actuacions musicals. D’altra banda, a la Plaça d’Espanya es celebrarà el primer Tast de Ball, amb tallers, exhibicions i gran festa de ball de 10.00 a 19.00 hores, el dissabte i diumenge.

“The Big Show!” a la Plaça de Toros. Aquest acte, organitzat amb la col·laboració de Ink Jove, comptarà amb la participació de DIJ Kacctus, Óscar Romero i DJ convidats.

A més, com cada any durant la Segona Fira, es realitzaran demostracions de modalitats esportives a la Plaça del Mercat, activitats infantils, competicions i venda de productes locals i artesania pels diferents carrers i places de la ciutat. Dissabte i diumenge se celebrarà també la I Fireta Infantil amb ludoteca XL, jocs de taula, manualitats i contacontes.

D’altra banda, en el marc d’aquesta fira, es durà a terme una nova edició de la Fira del Motor que omplirà diumenge la Gran Via Colom de motocicletes i cotxes. Per últim, destacar que dissabte a partir de les 18h, se celebrarà el tardeo “The Big Show!” a la Plaça de Toros. Aquest acte, organitzat amb la col·laboració de Ink Jove, comptarà amb la participació de DIJ Kacctus, Óscar Romero i DJ convidats.

“El nostre objectiu és oferir un complet programa d’actes, amb activitats que puguin resultar d’interès per a totes les persones. A més, com sempre, volem posar l’accent en els més petis. Per aquest motiu, a més de tallers i actuacions infantils, durant la segona fira organitzam també la primera Fireta Infantil”, ha assenyalat el regidor de Fires, Antoni Peña.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado