INAUGURADA A S’AGRÍCOLA MANACOR L’EXPOSICIÓ D’ ANA PERELLÓ
S’Agrícola Manacor l’exposició: Ana Perelló amb el títol «Ombres i formes contemporànies». Les obres exposades, emmarcades dins la tècnica del fotorealisme, estan inspirades amb seqüències fotogràfiques
Precisament el gran domini de la tècnica fotorealista fa que Ana Perelló dibuixi l'aigua en totes les seves formes. sigui en estat de repòs, esquitxos regalims, gotes... amb una pulcritud perfecta.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/10/2019 - 02:53:00
Son retrats, (alguns auto-retrats), també ens ha volgut reflectir en algunes obres el temes paisatgístics, creacions sensuals, o imatges quasi extractes que mostren les deformacions que produeix l'aigua i el vidre davant la realitat.

INAUGURADA A S’AGRÍCOLA MANACOR L’EXPOSICIÓ D’ ANA PERELLÓ. El passat dissabte, dia 5  s’inaugurà a S’Agrícola Manacor l’exposició de la pintora manacorina. Ana Perelló amb el títol «Ombres i formes contemporànies». La Inauguració va contar amb l'assistència d'un bon grapat d'amics i familiars de l'artista manacorina així com a socis de S’Agrícola.

Les obres exposades, emmarcades dins la tècnica del fotorealisme, estan inspirades amb seqüències fotogràfiques a les que  Ana Perelló ha modificat afegint o llevant elements que ha cregut convenient per donar el seu punt de vista personal a l'obra.

«Ombres i formes contemporànies». La Inauguració va contar amb l'assistència d'un bon grapat d'amics i familiars de l'artista manacorina així com a socis de S’Agrícola.

Tot i que la majoria d'obres exposades son retrats, (alguns auto-retrats), també ens ha volgut reflectir en algunes obres el temes paisatgístics, creacions sensuals, o imatges quasi extractes que mostren les deformacions que produeix l'aigua i el vidre davant la realitat.

Precisament el gran domini de la tècnica fotorealista fa que Ana Perelló dibuixi l'aigua en totes les seves formes. sigui en estat de repòs, esquitxos regalims, gotes... amb una pulcritud perfecta. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado