Joan Servera Cabrer (Manacor 1963) vista l'alberg de la Fundació Trobada
El que s'aprèn de la vida a través d'un taller de cuina: Des de que l’Alberg de Manacor és un servei residencial 24h es realitzen diàriament tallers de diferents vessants; i Joan Servera Cabrer vista el centre de la Fundació Trobada
Un dels tallers que es realitzen esporàdicament és el de cuina. En aquest cas, una persona voluntària de la Fundació, Maria Llull, ha vengut a oferir la seva ajuda i ha compartit una bona estona.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/07/2019 - 01:20:00
A partir de galletes Maria, xocolata i altres varen realitzar aquest postre que s’observa a les imatges del què varen gaudir per berenar els usuaris del servei. De manera transversal varen aprendre..

El que s'aprèn de la vida a través d'un taller de cuina. Des de que l’Alberg de Manacor és un servei residencial 24h, es realitzen diàriament tallers de diferents vessants. L'heterogeneïtat d’aquests tallers van d’acord amb la filosofia del centre i de la Fundació en general: donar cabuda a totes les persones, siguin quines siguin les seves necessitats i diferències.

D’aquesta manera, no s’entén la diferència com una debilitat, sinó com una oportunitat i repte per enriquir qualsevol procés propi del servei i extern a aquest. A més, permet actuar de manera més holística, objectiu principal en qualsevol actuació professional.

L'heterogeneïtat d’aquests tallers van d’acord amb la filosofia del centre i de la Fundació en general: donar cabuda a totes les persones, siguin quines siguin les seves necessitats i diferències.

Un dels tallers que es realitzen esporàdicament és el de cuina. En aquest cas, una persona voluntària de la Fundació, Maria Llull, ha vengut a oferir la seva ajuda i ha compartit una bona estona. Durant aquest temps ha presentat i defensat una cuina fàcil, ràpida i econòmica.

Els usuaris han après com, a partir de pocs ingredients i molta imaginació, es poden arribar a confeccionar menjades delicioses. Com ja sabem, el menjar és motiu de moltes reunions familiars, d’amics, de companys... i, en aquest cas, també ho ha estat pels usuaris del servei.

A partir de galletes Maria, xocolata i altres varen realitzar aquest postre que s’observa a les imatges del què varen gaudir per berenar els usuaris del servei. De manera transversal varen aprendre i entendre moltes coses, però la principal va ser la importància de donar-li valor a les petites coses del dia a dia. Gràcies per venir a compartir el teu temps i alegria, Maria.

Joan Servera vista l'alberg de la Fundació Trobada. Joan Servera Cabrer (1963) és una persona polifacètica: fotògraf professional, músic i apassionat de l’art i la cultura. Forma part del grup musical Tramudança, durant un temps fou gerent del Teatre de Manacor i també va estar dins del món de la política. Especialitzat en fotografia industrial, i cultural: d'editorial, catàlegs, treballs d'artistes com a pintors, escultors, músics... i en general tot el relacionat amb el món cultural de Mallorca.

L'apassiona la fotografia d'obres d'art, músics, d'esdeveniments com a conferències, presentacions de llibres, obres de teatre, concerts, edicions de llibres, etc. Joan ha vingut aquest mes a compartir el món de la fotografia amb el mòbil. El taller es va centrar a explicar les diverses tècniques per poder fer bones fotos i saber utilitzar les opcions d’aquest suport per aprofitar-lo el més possible.

Després, els usuaris varen experimentar amb els mòbils les maneres de fer retrats, contrallums, primers plans, fotos panoràmiques, vídeos... així també, com enviar les fotografies a través de les xarxes socials i les millors opcions per no perdre la qualitat de la foto.

Un punt a destacar seria la constant aplicació que té la càmera del mòbil en la nostra vida diària i en les xarxes socials, per exemple, en la comunicació interpersonal, en la visió del món i de la realitat, en el sentit de l’estètica, etc.

En aquest sentit, els usuaris del centre varen poder compartir idees i aprendre a utilitzar molt millor la càmera del mòbil i anar aplicant-lo en el seu dia a dia. Moltes gràcies, Joan, de part del centre, ja que aquestes visites ens donen il·lusió per seguir avançant!  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado