Romandrà obert 26 dies hàbils i comptarà amb un pressupost d'1.099.484 €.
El Poliesportiu Marga Fullana de Sant Llorenç comptarà amb una nova sala polivalent i tindran un cost de 291.747 €; i L'EDAR de Sa Coma segueix millorant la qualitat de l'aigua amb un pressupost d'1.099.484 euros
L'EDAR de Sa Coma segueix millorant la qualitat de l'aigua. Amb l'objectiu de satisfer completament la demanda d'aigua regenerada.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/05/2019 - 08:34:00
Les obres seran executades per l'empresa Embat S.A, guanyadora d'entre quatre empreses que s'han presentat a la licitació i tindran un cost de 291.747,31 euros.

El Poliesportiu Marga Fullana comptarà amb una nova sala polivalent. Aquest divendres 24 de maig s'ha firmat el contracte per a iniciar les obres, que així, han de començar abans d'un mes. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha firmat aquest divendres el contracte de licitació de les obres del nou edifici polivalent que es construirà al Poliesportiu Marga Fullana. Aquestes obres construiran un gran edifici que comptarà amb dues sales polivalents per a la pràctica d’activitats esportives de tota classe, des de dansa a yoga o pilates, entre moltes altres opcions.

La versatilitat d'aquesta sala permetrà que la divisió en dues pugui, en determinats moments, desaparèixer per convertir-se en una més gran, donant així una major cobertura a les necessitats del municipi en la seva demanda d’activitats saludables. Aquesta iniciativa ha estat impulsada des de la regidoria d'Esports.

291.747,31 euros. Una vegada iniciades, l'empresa té un termini màxim de vuit mesos per a finalitzar-les, pel que es preveu que a principis del 2020 ja estigui acabada i a disposició dels ciutadans.

Les obres seran executades per l'empresa Embat S.A, guanyadora d'entre quatre empreses que s'han presentat a la licitació i tindran un cost de 291.747,31 euros. Una vegada iniciades, l'empresa té un termini màxim de vuit mesos per a finalitzar-les, pel que es preveu que a principis del 2020 ja estigui acabada i a disposició dels ciutadans.

L'EDAR de Sa Coma segueix millorant la qualitat de l'aigua. Amb l'objectiu de satisfer completament la demanda d'aigua regenerada per a reg i usos agrícoles s'ampliarà la instal·lació del tractament terciari. La Junta de Govern de Sant Llorenç des Cardassar va aprovar ahir l'obertura del termini per a presentar propostes per a realitzar l'ampliació del tractament terciari de la depuradora de sa Coma. Una necessitat per l'EDAR, ja que actualment no és possible satisfer completament les demandes d'aigua per a reg tant de les zones verdes dels nuclis costaners del terme municipal com per hotels i jardins privats i altres usos agrícoles.

Així, l'Ajuntament ha tret a concurs l'adjudicació d'aquesta funció que permetrà treure una aigua de més qualitat gràcies a la construcció d'un dipòsit molt més gran i més bombes d'impulsió dels grups de pressió. L'obertura d'aquest procediment d'adjudicació romandrà obert 26 dies hàbils i comptarà amb un pressupost d'1.099.484,35 euros.

Instal·lació d'una planta de plaques fotovoltaiques. Així mateix, també cal destacar la instal·lació que es farà d'una planta solar fotovoltaica amb connexió a ret per autoconsum a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals de sa Coma que es reforçarà així amb la finalitat de seguir impulsant el desenvolupament i promoció de l'ús d'energies netes i renovables. En aquest cas, aquest projecte, ha rebut una subvenció de 80.000 euros per a la seva realització dins el marc de pacte de Batles i Batlesses per al Clima i l'Energia que té com a objectiu la promoció de plans d'acció per l'energia sostenible i la cura del medi ambient.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado