El Dojo Muratore Manacor va omplir de judoques la plaça de la Concordia
Manacor: El passat dissabte dia 11 de maig trenta-quatre judoques del Dojo Muratore dirigits pel seu Mestre Dani Domínguez varen omplir el tatami instalat a la Plaça de la Concordia
Cal destacar que el mateix dissabte en Dani Mascaró ,acompanyat per l´arbit nacional : Toni Sureda i el seu pare i judoka : Guillem Mascaró, es va proclamar subcampió de Mallorca promesas.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/05/2019 - 01:54:00
Associació de Veïns a porer participar a aquestes fantàstiques Festes i gaudir del super mati ple d´activitats infantils i del fantàstic berenar quels varen oferir a tots els judoques valents participants !!

El Dojo Muratore Manacor va omplir de judoques la plaça de la Concordia. El passat dissabte dia 11 de maig, trenta-quatre judoques del Dojo Muratore dirigits pel seu Mestre Dani Domínguez varen omplir el tatami instalat a la Plaça de la Concordia , per realitzar una classe-demostració a l´aire lliure en motiu de les Festes de la barriada de Fartàritx.

El públic assistent va porer disfrutar del Judo educatiu, complet i divertit del Dojo veient com judoques d´entre 4 i 15 anys els mostraven amb molta felicitat i alegria : l´art de caure sense fer-se mal, tècniques de Judo Dret i Terra , jocs i exercicis de Defensa Personal, de lluita, de coordinació ....etc...tot amb molt d´autocontrol, autosuperació, amistat, coratge,respecte ....i molts valors més que els judoques del Dojo aprenen i milloren dia a dia a les classes.

Mestre Dani Domínguez varen omplir el tatami instalat a la Plaça de la Concordia , per realitzar una classe-demostració a l´aire lliure en motiu de les Festes de la barriada de Fartàritx.

Els judoques del Dojo volen agrair moltíssim l´invitació de l´Associació de Veïns a porer participar a aquestes fantàstiques Festes i gaudir del super mati ple d´activitats infantils i del fantàstic berenar quels varen oferir a tots els judoques valents participants !!

Cal destacar que el mateix dissabte en Dani Mascaró ,acompanyat per l´arbit nacional : Toni Sureda i el seu pare i judoka : Guillem Mascaró, es va proclamar subcampió de Mallorca promesas quedant clasificat pel Campionat de Balears que es celebrarà el proper 15 de juny. Enhorabona a tots pel vostre esforç i dedicació, moltissimes gracies per tot, una abraçada, Dani.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado