Creiem en un turisme de qualitat i sostenible amb el nostre entorn
“A Manacor només hi ha un centredreta amb experiència, ganes, idees i seny per revitalitzar l’economia: el Partit Popular”: La formació moderada ha iniciat la campanya electoral amb una gran vermutada a Porto Cristo
Per contra, els més veterans han aprofitat per felicitar a Sansó per la bona feina feta al capdavant de la SAM i han mostrat la seva confiança en l’arribada de l’aigua potable a Manacor que, podria ser imminent.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/05/2019 - 02:07:00
Partit Popular també vol deixar clara la seva postura totalment favorable al turisme sostenible i de qualitat al municipi de Manacor. “Perquè volem que venguin a gaudir de la nostra terra i les nostres costums.

A Manacor només hi ha un centredreta amb experiència, ganes, idees i seny per revitalitzar l’economia: el Partit Popular”. La formació moderada ha iniciat la campanya electoral amb una gran vermutada a Porto Cristo.. La candidata Maria Antònia Sansó ha respost a totes i cada una de les preguntes dels assistents. El Partit Popular ha volgut deixar clara la seva postura en favor d’un turisme de qualitat i sostenible al nostre municipi. Els més joves han volgut conèixer detalls de la nova infraestructura esportiva proposada pel Partit Popular.

La feina prèvia feta pel Partit Popular, que facilitarà l’arribada de l’aigua potable, ha animat als més veterans. Nombrosos empresaris s’han interessat pel projecte del Partit Popular per a revitalitzar el centre de la ciutat i per la política tributària prevista.

Perquè abaixant tributs ajudem a que els nostres veïnats disposin de més doblers, i que els facin circular. Noltros defensem que és l’administració qui ha d’estar al servei del ciutadà i no a l’inversa”.

El Partit Popular de Manacor ha iniciat de forma oficial la campanya electoral per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, i ho ha fet a Porto Cristo amb una gran vermutada a primera línia marítima. “En aquesta ocasió hem volgut començar la campanya de manera diferent. Hem volgut que sigui més proper, més de tu a tu. Ho vam voler plantejar com un acte alegre on els protagonistes no fóssim tant els polítics, sinó més bé els ciutadans. Crec que ho hem aconseguit, la veritat.

Com a candidata m’he sentit totalment acompanyada i he pogut explicar el programa amb el que ens presentem. A més, aquest format tan informal també m’ha permès aclarir dubtes i recollir propostes dels assistents” ha valorat Maria Antònia Sansó una vegada finalitzada la trobada.

EL PARTIT DE L’ESFORÇ. L’acte, plantejat de manera distesa i informal, en que els assistents interactuaven entre ells, ha comptat amb una breu intervenció introductòria de la candidata a la batlia de Manacor pel Partit Popular, Maria Antònia Sansó. D’aquesta manera, Sansó ha presentat a tots i cada un dels qui conformen la llista municipal del Partit Popular, “perquè vull que les seves cares siguin la vostra referència a l’hora de fer arribar qualsevol dubte, proposta, queixa o necessitat al Partit Popular manacorí”. En la presentació de la trobada, Maria Antònia Sansó ha reivindicat el paper del Partit Popular en l’espectre polític de Manacor. Sansó ha recordat que la seva formació és aquella “que està devora els qui fan feina, els autònoms que lluiten cada dia, els empresaris que sustenten famílies senceres... Som el partit de l’esforç i també de la superació, això no ho dubteu!”.

CENTREDRETA AMB EXPERIÈNCIA. “Que no vos enganin, a Manacor només hi ha un partit de centredreta amb experiència municipal contrastada, idees renovades, ganes, eines per tirar endavant i seny per revitalitzar l’economia. I és... el Partit Popular!” així s’ha dirigit la candidata Maria Antònia Sansó a tots els assistents abans d’iniciar converses més pròximes i informals amb els presents. Així mateix, Sansó ha volgut reiterar la postura centrada i moderada del Partit Popular. “Fugim d’extremismes i radicalitats. I avui en dia n’hi ha per una banda i per l’altra. Per al diàleg i el consens ens hi trobaran, per a discutir i crear confrontació no importa ens hi esperin”.

EN FAVOR DEL TURISME SOSTENIBLE I DE QUALITAT. L’elecció de Porto Cristo per a començar la campanya per a les pròximes eleccions municipals no és casualitat. En primer lloc el Partit Popular pretén mostrar el seu compromís amb tots i cada un dels nuclis que conformen el municipi de Manacor. I ho ha fet a Porto Cristo. Per altra banda, el Partit Popular també vol deixar clara la seva postura totalment favorable al turisme sostenible i de qualitat al municipi de Manacor. “Perquè volem que venguin a gaudir de la nostra terra i les nostres costums, amb noltros. No volem que venguin a espenyar la nostra màxima riquesa. Creiem en un turisme de qualitat i sostenible amb el nostre entorn” explica Maria Antònia Sansó

ADMINISTRACIÓ AL SERVEI DEL CIUTADÀ. Així mateix, Maria Antònia Sansó ha volgut reiterar el seu compromís ferma en que “no són els ciutadans els qui han de servir a l’administració. És totalment al contrari. És una obligació per part de les administracions cercar les fórmules i vies per fer més fàcil i amable la vida dels ciutadans. Perquè abaixant tributs ajudem a que els nostres veïnats disposin de més doblers, i que els facin circular. Noltros defensem que és l’administració qui ha d’estar al servei del ciutadà i no a l’inversa”.

PRINCIPALS DUBTES SORGITS. En el decurs de la vermutada a Porto Cristo, la candidata i els membres de la llista del Partit Popular han interactuat amb tots els presents. Ho han fet de forma positiva i de tu a tu. La proposta de dotar el municipi d’una nova instal·lació esportiva ha centrat l’atenció dels més joves presents. Per contra, els més veterans han aprofitat per felicitar a Sansó per la bona feina feta al capdavant de la SAM i han mostrat la seva confiança en l’arribada de l’aigua potable a Manacor que, podria ser imminent.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Miquel
Lo que no entiendo si son el centro porque el sr mercant está tan preocupado por lo que hace o deja de hacer vox, lo que tiene que hacer estos sabe lo todo es preocuparse por el set 6 que les va a meter Mes Miguel Oliver gomila, tanto que se las Dan de políticos aquí nos conocemos todos, haber si no sacáis lo que esperáis.