Projecte de cooperació (Secundària) o una activitat en grup (Primària).
10 de maig a 10.30h a Plaça Ramon Llull: Més de 600 alumnes de centres escolars de Manacor, Porto Cristo, Petra, Artà, Sant Llorenç, Felanitx, i Campos participaran demà, divendres, al mercat ICAPE
Més de 600 alumnes de Primària i Secundària participen al mercat ICAPE de l'IDI de Manacor. Dia: divendres, 10 de maig de 2019. Hora: 10.30 hores. Lloc: Plaça Ramon Llull (Manacor).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/05/2019 - 09:44:00
L’acte comptarà amb la presència de la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa, i la batlessa de Manacor, Catalina Riera. S’atendrà als mitjans a les 10.30 hores durant la visita al mercat ICAPE.

Més de 600 alumnes de Primària i Secundària participen al mercat ICAPE de l'IDI de Manacor. Dia: divendres, 10 de maig de 2019. Hora: 10.30 hores. Lloc: Plaça Ramon Llull (Manacor). Més de 600 alumnes de centres escolars de Manacor, Porto Cristo, Petra, Artà, Sant Llorenç, Felanitx, i Campos participaran demà, divendres, al mercat ICAPE de Manacor, l’activitat central del programa d’impuls a les capacitats emprenedores, gestionat per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), i impulsat de forma conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i la Conselleria d’Educació i Universitat.

L’acte comptarà amb la presència de la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa, i la batlessa de Manacor, Catalina Riera. S’atendrà als mitjans a les 10.30 hores durant la visita al mercat ICAPE. L’objectiu del programa ICAPE és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d’una cooperativa, en el cas d’Educació Primària, o d’una ONG, en el cas d’Educació Secundària. Demà, els estudiants posaran a la venda productes que han elaborat durant el curs o serveis per finançar un projecte de cooperació (alumnes de Secundària) o una activitat en grup (alumnes de Primària).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado