La Festa del Llibre, enguany, compta amb dues grans novetats.
Inca celebrarà la Festa del Llibre amb un extens programa d'activitats amb l'objectiu de fomentar la lectura i la creació literària, «Creiem que la Diada de Sant Jordi ens serveix per a fer una promoció
Al mateix lloc entre el 24 i el 27 d'abril es podrà gaudir d'un mercadet de llibres usats. El dimarts 30 d'abril es duran a terme els tradicionals actes de la Festa del Llibre amb la venda de llibres i roses...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/04/2019 - 01:58:00
El programa d'enguany de la tradicional Festa del Llibre d'Inca va començar el passat 9 d'abril amb el Concurs de Redacció i Glosat per alumnes de primària i del primer cicle de secundària.

Durant un mes es realitzaran a Inca diferents activitats per celebrar la Festa del Llibre 2019. Inca celebrarà la Festa del Llibre amb un extens programa d'activitats amb l'objectiu de fomentar la lectura i la creació literària. «Creiem que la Diada de Sant Jordi ens serveix per a fer una promoció directa sobre la cultura a la nostra ciutat, fent una especial incidència als nins i joves», ha explicat Antoni Rodríguez, tinent batle de Cultura d'Inca, durant la presentació d'aquestes celebracions. A l'acte també han estat presents representants de les llibreries d'Inca, les entitats col·laboradores i els escolars que participen de la lectura popular.

La Festa del Llibre, enguany, compta amb dues grans novetats. Per una banda la festa de sa Tirallonga, una activitat de teatre el carrer el pròxim 23 d'abril. I per l'altra banda l'exposició i venda de llibres que se celebrarà el 30 d'abril a petició dels professionals i dels centres educatius. El mateix dia es realitzaran diferents tallers infantils i l'entrega dels Premis Literaris de la Festa del Llibre i la presentació del recull dels Premis Ciutat d'Inca 2017/2018.

Durant els dies posteriors s'ha pogut gaudir de teatre, contacontes i un curs de poesia. Pel dia de Sant Jordi, sa Tirallonga animarà el capvespre amb una cercavila i teatre a diferents places de la ciutat.

El programa d'enguany de la tradicional Festa del Llibre d'Inca va començar el passat 9 d'abril amb el Concurs de Redacció i Glosat per alumnes de primària i del primer cicle de secundària. Durant els dies posteriors s'ha pogut gaudir de teatre, contacontes i un curs de poesia. Pel dia de Sant Jordi, sa Tirallonga animarà el capvespre amb una cercavila i teatre a diferents places de la ciutat.

El mateix dia hi haurà una Jornada de Portes Obertes i Lectura Lliure a la Fundació es Convent; a més es presentarà el volum de les XX Jornades d'Estudis Locals al Claustre de Sant Domingo. Al mateix lloc entre el 24 i el 27 d'abril es podrà gaudir d'un mercadet de llibres usats. El dimarts 30 d'abril es duran a terme els tradicionals actes de la Festa del Llibre amb la venda de llibres i roses i la lectura d'escolars. Les activitats s'allargaran fins al 4 de maig amb la representació de «El soldadet de plom» a càrrec dels alumnes de l'Escola d'arts escèniques Teatrix.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado