MÉS-Esquerra vol potenciar la primera línia de Portocristo per a l'ús dels vianants.
Ferran Montero diu que s'han de posar els habitants del port al centre de la presa de decisions: La convivència entre vehicles i vianants no està sempre garantida especialment els mesos de més activitat turística
Des de MÉS-Esquerra consideram que Portocristo necessita moltes millores i que si els qui han estat al capdavant del govern tants d'anys no ha estat capaços d'arreglar els problemes, tampoc no ho faran ara.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/04/2019 - 11:17:00
Els candidats de MÉS-Esquerra de Portocristo i Ferran Montero han denunciat aquesta situació en un vídeo difós a les xarxes.

MÉS-Esquerra vol potenciar la primera línia de Portocristo per a l'ús dels vianants. Ferran Montero diu que s'han de posar els habitants del port al centre de la presa de decisions. La primera línia de Portocristo (Manacor) és zona molt concorreguda del poble. La convivència entre vehicles i vianants no està sempre garantida, especialment els mesos de més activitat turística.

En molts moments, la gran afluència d'autocars i de cotxes destorba la tranquilitat d'aquesta zona del nucli. Els candidats de MÉS-Esquerra de Portocristo i Ferran Montero han denunciat aquesta situació en un vídeo difós a les xarxes.

La primera línia de Portocristo (Manacor) és zona molt concorreguda del poble. La convivència entre vehicles i vianants no està sempre garantida, especialment els mesos de més activitat turística.

"És una llàstima que en un espai emblemàtic de Portocristo com és la primera línia els vehicles tenguin més prioritat que els vianants", ha dit Montero e incidit en què "cal determinar com han de ser els usos del trànsit rodat" per assegurar una bona convivència i que tant turistes com residents puguin gaudir.

Ferran Montero ha exposat que "quan governem, posarem la gent al centre de la presa de decisions perquè Portocristo sigui un lloc molt més agradable per passejar-hi i viure-hi". Des de MÉS-Esquerra consideram que Portocristo necessita moltes millores i que si els qui han estat al capdavant del govern tants d'anys no ha estat capaços d'arreglar els problemes, tampoc no ho faran ara.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Gerärd Voss
Me parece muy bien. Decir mas seria mejor quitar coches y bus de primera linia y todo mas verde. Mejor para negocios y salud residentes. El alcalde Juan no quiere porque tiene una idea mala de como gestionar negocios porto cristo y solo escucha amigos de business desfasadas