L'auge dels discursos racistes i xenòfobs ens reafirma en el nostre compromís
Mateu Marcé, MÉS-Esquerra impulsarà el català com a eina de convivència: Manacor és un municipi divers que ha rebut població de molts llocs del món
Això és un fet enriquidor que ens converteix en una societat plural. No debades, moltes vegades no hem estat capaços de teixir complicitats entre nosaltres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/04/2019 - 09:23:00
Mateu Marcé, candidat de MÉS-Esquerra ha explicat, en un vídeo difós a les xarxes, que "quan governen, farem del mallorquí un punt de trobada per a tots els manacorins, hagin nascut on hagin nascut".

La nostra llengua, punt de trobada de tots els manacorins. MÉS-Esquerra impulsarà el català com a eina de convivència. Manacor és un municipi divers que ha rebut població de molts llocs del món. Això és un fet enriquidor que ens converteix en una societat plural. No debades, moltes vegades no hem estat capaços de teixir complicitats entre nosaltres.

L'auge dels discursos racistes i xenòfobs ens reafirma en el nostre compromís amb la convivència i la solidaritat sense oblidar que tots i totes tenim obligacions per viure en societat. Treballam per un poble on les persones tenguin drets i deures i on hi hagi espais comuns.

Una bona manera de fer-ho és compartint la llengua i la cultura, convertint-les en vehicles de cohesió social. Mateu Marcé, candidat de MÉS-Esquerra ha explicat, en un vídeo difós a les xarxes, que "quan governen, farem del mallorquí un punt de trobada per a tots els manacorins, hagin nascut on hagin nascut".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


5
1
Pep
A Manacor no es necessari que toquin res de la llengua, està ben present i no crea crispació. Tot això es pot desbaratar si hi posen ses mans es de MES.
Marina
M’encanta aquest al.lot, i no perquè sigui guapo, sinó perquè té raó!
Manel
Otro bolivariano
Rocio
Ete tio e mu uapo le boy a botar aun k sea catalufo
Maria
Molt ben dit!