Campionat d’Espanya Infantil Femení que se jugará del 15 al 19 de Maig.
Voley Infantil Femení Manacor: Després de quedar 5ª a la Lliga regular i 3ª al Campionat de Mallorca les nostres joves jugadores se han superat una vegade més i han aconseguit el Subcampionat de Balears
A aquest Campionat hi varen participar el CV Portol, Campió de Mallorca, el CV Sagrat Cor de Palma, Subcampió de Mallorca, Electrocor CV Manacor, tercer al Campionat de Mallorca, i el CVCiutadella, Campió de Menorca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/04/2019 - 10:41:00
El darrer partit va esser contra el CV Ciutadella, l’equip mes fluíx del Campionat, i les nostres nines varen impossar la seva superioritat guanyant per un clar 3-0.

CLUB VOLEIBOL MANACOR. L’EQUIP ELECTROCOR CV MANACOR SUBCAMPIO DE BALEARS INFANTIL FEMENI. Després de quedar cinquenes a la Lliga regular i terceres al Campionat de Mallorca, les nostres joves jugadores se han superat una vegade més i han aconseguit el Subcampionat de Balears que se va jugar a Portol, aquest pasat cap de setmana.

A aquest Campionat hi varen participar el CV Portol, Campió de Mallorca, el CV Sagrat Cor de Palma, Subcampió de Mallorca, Electrocor CV Manacor, tercer al Campionat de Mallorca, i el CVCiutadella, Campió de Menorca.

Amb aquesta victoria, el nostre equip, que ha anat de menys a mes en el seu joc durant la Temporada, aconseguía el Subcampionat de Balears i la classificació per jugar el Campionat d’Espanya Infantil Femení.

El primer partit ho varem jugar amb el Sagrat Cor i varem aconseguir una important victoria per 3 Sets a 1. El segon partit era contra l’equip organitzador, el CV Portol, un equip superior a la resta dels altres equips i que va mostrar la seva superioritat guanyant tots els partits per 3-0. El darrer partit va esser contra el CV Ciutadella, l’equip mes fluíx del Campionat, i les nostres nines varen impossar la seva superioritat guanyant per un clar 3-0.

Amb aquesta victoria, el nostre equip, que ha anat de menys a mes en el seu joc durant la Temporada, aconseguía el Subcampionat de Balears i la classificació per jugar el Campionat d’Espanya Infantil Femení que se jugará a Las Palmas de Gran Canaria del 15 al 19 de Maig.

Els resultats dels partits d’aquest Campionat son els següents :

Electrocor CV Manacor – CV Sagrat Cor : 3-1 (25-16, 19-25, 25-15, 25-18).

Electrocor CV Manacor – CV Portol : 0-3 (15-25, 16-25, 23-25).

Electrocor CV Manacor – CV Ciutadella : 3-0 (25-15, 25-14, 25-7).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado