Presentó en sociedad a toda su lista completa los 21 titulares y los 10 reservas.
El PP de Manacor saca músculo y orgullo ante más de 300 afiliados y simpatizantes en Sa Bassa y como valor seguro seguirán bajando el IBI con iguales servicios
Sa Bassa en Manacor se vistió de azul anoche con los colores del PP, había mitín estelar con presencia de toda la plana mayor de los populares regionales, insulares y comarcales.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/04/2019 - 04:36:00
Los populares tienen claro, dijeron, que serán la fuerza más votada y volverán a dirigir las instituciones locales, insulares y autonómicas. No se creen nada de las encuestas manipuladas.

Sa Bassa en Manacor se vistió de azul anoche con los colores del PP, había mitín estelar con presencia de toda la plana mayor de los populares regionales, insulares y comarcales. La candidata a la alcaldía de Manacor María Antonia Sansó Jaume presentó en sociedad a toda su lista completa los 21 titulares y los 10 reservas. También estaba el ex-alcalde de Manacor Pedro Rosselló que va de 7º en las listas del Consell de Mallorca. Aprovecharon el acto Marga Prohens la número uno al Congreso de Madrid por el PP de Baleares y el presidente regional Biel Company, ambos dijeron palabras en clave balear y nacional.

María Antonia Sansó se dirigió a los más 300 afiliados y simpatizantes presentes en la plaza Sa Bassa para recordarles que el PP es garantía de futuro y con los populares es posible tener los mismos servicios pagando menos impuestos. De hecho la líder del PP como delegada de Hacienda en el Ayuntamiento de Manacor lo ha demostrado cada año. Sansó encantada con la velada política recordó, “seguiremos bajando el IBI, que nadie lo dude”. Después del mitin político se celebró una cena multitudinaria muy abundante donde no faltó de nada y luego baile. Los populares tienen claro, dijeron, que serán la fuerza más votada y volverán a dirigir las instituciones locales, insulares y autonómicas. No se creen nada de las encuestas manipuladas.

María Antonia Sansó se dirigió a los más 300 afiliados y simpatizantes presentes en la plaza Sa Bassa para recordarles que el PP es garantía de futuro y con los populares se bajan los impuestos.

COMUNICADO PP: "Seguirem abaixant l'IBI a Manacor" ha anunciat Sansó en un acte d'inici de campanya nacional. "Si el PP aconsegueix governar la pròxima legislatura, seguirem abaixant l'IBI a tothom", anticipa Maria Antònia Sansó. Marga Prohens: "Volem eliminar i eliminarem l'impost de successions i de donacions". Biel Company: "L'equip del PP de Manacor és garantia d'èxit, garantia de fer coses importants per tots els manacorins i manacorines". El Partit Popular de les Illes Balears ha celebrat avui vespre a la plaça de Sa Bassa de Manacor l'acte d'inici de la campanya de les pròximes eleccions nacionals.

Al míting han intervingut el president de la formació, Biel Company, la candidata al Congrés dels Diputats per les Illes Balears, Marga Prohens, i la candidata a la batllia de Manacor, Maria Antònia Sansó. Més de 300 persones no s'han volgut perdre l'acte en què s'ha donat a conèixer la candidatura municipal al complet i en què, a més, ha participat la cúpula del Partit Popular balear desplaçada a Manacor especialment per a l'ocasió.

La candidata Maria Antònia Sansó ha expressat que "m'encanta veure sa Bassa tan plena de gent amb il·lusió i que creu en el projecte del Partit Popular, perquè som un valor segur. M'emociona veure que l'esperança no està perduda" en clara al·lusió als afiliats i simpatitzants que han acudit a sa Bassa. Cal recordar que després d'una renovació profunda, el Partit Popular de Manacor ha presentat una llista per a les pròximes eleccions municipals de 21 persones i altres 10 suplents totalment renovada.

"SI GOVERNAM, SEGUIREM ABAIXANT L'IBI". En el seu discurs, Maria Antonia Sansó ha explicat que "pareix que allò nacional, té poca repercussió a nivell municipal. Però no és així. No hem de perdre de vista que les polítiques que marca l'Estat tenen repercussió en aspectes tan bàsics com els sous o pensions o en augmentar o disminuir les deduccions a aplicar a l'hora de presentar la renda. Els resultats de les eleccions nacionals són més importants del que pensam". A més, ha animat als ciutadans que ho tenguin en compte i que entre tots "anem a aconseguir sintonia entre l'Estat i el Govern de la comunitat. I també amb l'Ajuntament de Manacor".

Fent referència als objectius que ha aconseguit el PP de Manacor durant aquesta legislatura, la candidata a la batllia ha remarcat la baixada de l'IBI, i ha anunciat que "si el PP aconsegueix governar la pròxima legislatura, seguirem abaixant l'IBI a tothom. I especialment a aquells que arreglin les façanes, perquè entre tots aconseguirem tenir un Manacor més atractiu". "Volem que tothom disposi de més doblers per gastar. I que aquests doblers circulin al nostre municipi i puguem sortir a sopar, canviar el cotxe o arreglar ca nostra", ha afegit.

AGRAÏMENTS PER TENIR MANACOR SEMPRE PRESENT. Per acabar, Maria Antònia Sansó ha volgut agrair al president Biel Company i a la candidata al congrés, Marga Prohens haver iniciat la campanya a Manacor. "És realment important per noltros que ens tengueu, als manacorins, en aquesta consideració. És tot un honor i un plaer que avui sigueu aquí. Moltes gràcies per tenir-nos sempre presents", ha expressat.

Així mateix, ha volgut donar suport a na Marga Prohens i ha declarat "que no tenc cap dubte que seràs la veu de les illes, i també de les manacorines i manacorins, a Madrid". "Ja veus que noltros ho tenim clar: els doblers, en la mesura que sigui possible, han de quedar aquí per reinvertir-se en educació, en formació, en la gent gran, en sanitat, en millorar les zones comunes dels nostres pobles.... I estic segura que tu també ho defensaràs", ha finalitzat. Les paraules de Marga Prohens i Biel Company. La candidata al Congrés Marga Prohens ha explicat durant l'acte que "en les pròximes eleccions Espanya es juga molt: dia 29 d'abril podem despertar-nos a un país en blanc i negre, d'aquells que cerquen la confrontació i l'odi; o bé, en un país multicolor, que creu en la diversitat, amb la riquesa de l'Estat de les autonomies, amb la riquesa de comunitats amb caràcter i llengua pròpia, però que creu amb la unitat d'Espanya. És el país que defensa el Partit Popular".

Així mateix, Prohens ha explicat que "el PP té un projecte clar, un projecte de llibertat per Espanya. Un projecte de baixades d'imposts: volem eliminar i eliminarem l'impost de successions i de donacions. En el PP no volem que els fills o els néts hagin de pagar per allò que amb tant d'esforç han aconseguit els seus pares o padrins. Amb la baixada d'imposts durem una revolució fiscal de 16 milions d'euros que estaran dins les butxaques dels ciutadans".

Per la seva banda, Biel Company ha expressat que "l'equip de Manacor és garantia d'èxit, garantia de fer coses per tots els manacorins i manacorines, garantia per aconseguir fer que Manacor cada vegada sigui una ciutat més gran, més amable i més atractiva i que realment es converteixi en la capital del Llevant".El president de la formació ha anunciat que “si governam a les Illes abaixarem un 50% el preu transport públic, millorarem les connexions, millorarem la sanitat... En definitiva, millorarem els problemes realment importants". Els dos candidats han aprofitat per donar suport a Maria Antonia Sansó i han assegurat que és la millor opció dins Manacor i una de les millors dins Mallorca. A més, Marga Prohens s'ha dirigit a na Maria Antònia Sansó i ha assegurat "dia 27 de maig vendré a donar-te l'enhorabona per ser la nova batlessa de Manacor".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


11
12
Marga
Venuts!! Viva VOX