Bàsquet Manacor. Gran partit de l'Òptica Es Centre en el comiat de Tote
Cadet Femení Optica Es Centre Sant Josep B 43 – Bàsquet Manacor 63: Gran final de primera volta de les cadets que amb aquesta victòria acomiaden en Tote
Cadet Masculí Autocares Tramuntana. B. Manacor, 61 - Hispània, 46. Els dos primers períodes van ser molt igualats, no només en el marcador (primer 13-13, segon 13-13), sinó també en el ritme de joc.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/03/2019 - 15:41:00
Al reinici, el B. Manacor continuà amb una defensa agressiva i intensa que afavorí atacs ràpids i dinàmics. D'aquesta forma l'avantatge s'incrementà fins als 20 punts.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. Gran partit de l'Òptica Es Centre en el comiat de Tote. Cadet Masculí Autocares Tramuntana. B. Manacor, 61 - Hispània, 46. Els dos primers períodes van ser molt igualats, no només en el marcador (primer 13-13, segon 13-13), sinó també en el ritme de joc, l'esforç i l'ambició d'anar a guanyar el partit i fer les coses millor. La xerrada del descans ens va fer obrir la ment i les idees, augmentant la defensa i tirant més contra una defensa molt tancada. La cosa va sortir bé (14-7) i essent persistents i molt actius vàrem poder acabar el partit amb un avantatge considerable (21-13).

Cadet Femení Optica Es Centre Sant Josep B 43 - B. Manacor 63 . Gran final de primera volta de les cadets que, amb aquesta victòria, acomiaden en Tote, que per motius professionals haurà de deixar la seva gran tasca com a entrenador. Inici de partit amb alguns nervis i igualtat al marcador que, a poc a poc, es decantà del costat manacorí (21-27 a la mitja part). Al reinici, el B. Manacor continuà amb una defensa agressiva i intensa que afavorí atacs ràpids i dinàmics. D'aquesta forma l'avantatge s'incrementà fins als 20 punts.

La xerrada del descans ens va fer obrir la ment i les idees, augmentant la defensa i tirant més contra una defensa molt tancada. La cosa va sortir bé (14-7) i essent persistents i molt actius.

Cadet Femení Bufete Perelló Zona 5, 59 - Bàsquet Manacor, 38. Partit marcat pels dos quarts primers amb moltes imprecisions i manca de concentració, davant un equip ben posicionat en defensa i en atac. Els següents quarts el B. Manacor va recuperar el seu joc habitual, però sense poder impedir la victòria de Zona 5, que va fer un partit molt complet.

Cadet masculí Agrupació Mútua B. Manacor, 39 - La Salle, 83. Travelada dels cadets davant La Salle de Palma tot i el bon inici de partit. La primera meitat va tenir 15 minuts de bon joc per part dels manacorins i 5 en què no van aconseguir atacar amb solvència la pressió dels visitants. Tanmateix a la segona part l'equip va caure en un excessiu individualisme que el va anul·laren atac.