Als màxims responsables de l'ajuntament davant els jutjats per prevaricació,
“Tardeos”: Som un grup de veïnats de Manacor que hem vist com els darrers anys el nostre municipi s'ha convertit en la ciutat sense llei arribant ara mateix a un punt que és totalment insostenible
Dubtam bastant de la legalitat d'aquestes festes, on es pot veure com s'ocupa la via pública d'una manera descarada a més d'instal·lar màquines de beguda al carrers.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/01/2019 - 08:50:00
La veritat és que no fa falta que els hi diguem als representants polítics que comanden a l'ajuntament que si aquesta situació no canvia, ens veurem obligats a denunciar als màxims responsables de l'ajuntament.

Som un grup de veïnats de Manacor que hem vist com els darrers anys el nostre municipi s'ha convertit en la ciutat sense llei, arribant ara mateix a un punt que és totalment insostenible. En aquest cas ens referim a les festes il·legals que s'anomenen "TARDEOS" i que per norma general solen durar fins a les 3 de la matinada la majoria dels casos.

Dubtam bastant de la legalitat d'aquestes festes, on es pot veure com s'ocupa la via pública d'una manera descarada a més d'instal·lar màquines de beguda al carrers i en alguns casos també s'han arribat a instal·lar banyos portàtils.

En aquest cas ens referim a les festes il·legals que s'anomenen "TARDEOS" i que per norma general solen durar fins a les 3 de la matinada la majoria dels casos.

Ens demanam, com tal quantitat de bars, poden estar fent festes il·legals sense llicència, fer música en directe, deixar consumir alcohol al carrer i/o ocupar la via publica o infringir l'aforament sense cap tipus de seguretat i sense que l’ajuntament faci cap actuació.

Menció especial a les festes que es fan al Jordi d'es Reco com si d'una discoteca es tractés, al Centcinc, el Porron, Icafe, Es cos, Apolo, Bar Fleming, Bar Puigserver, Cafe Avinguda, Cafetera Porto, S’hort, Can Collet, Can Lliro, Bar es Mercat, Can Vinyes, Cas Gallo, Es creuers, Es Poal, Es Recó, S’estació des tren, Mig i mig, L’origen, S’Atafal, Taverna Valenciana, Xarop, Bar Ronda, tot això sense que la policia faci cap tipus d'actuació al respecte.

La veritat és que no fa falta que els hi diguem als representants polítics que comanden a l'ajuntament que si aquesta situació no canvia, ens veurem obligats a denunciar als màxims responsables de l'ajuntament davant els jutjats per prevaricació, ja que segur que estan al corrent del que es fa al seu poble. Vergonya de polítics!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
maria
Tota la raó del món. Ès una autèntica vergonya la passivitat de la Batlesa de Manacor. Els veinats desprotegits per una batlesa que no serveix per aquest càrrec.