El tiquet inclou: picada, beguda, plat de paella, postres i cafè
La Creu Roja a Manacor celebra la I edició de la Gran Paella Solidària. Els beneficis obtinguts es destinaran a finançar els projectes en emergències social de l’entitat a la ciutat
Els beneficis es destinaran íntegrament a prestar ajudes d’alimentació, productes d’higiene, pobresa energètica, compra de material escolar i oferir ajudes per al consell de Joventut de Manacor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/11/2018 - 09:44:00
La Creu Roja a Manacor el 2017 va ajudar a més de 1.397 persones a través dels seus programes i projectes socials. Actualment, l’entitat compta amb el suport de més 832 socis.

La Creu Roja a Manacor celebra la I edició de la Gran Paella Solidària. Els beneficis obtinguts es destinaran a finançar els projectes en emergències social de l’entitat a Manacor. El proper diumenge, 25 de novembre, la Creu Roja a Manacor celebra la I edició de la Gran Paella Solidària.

La iniciativa neix amb l’objectiu d’aconseguir fons per als projectes d’emergència social que l’entitat duu a terme al municipi i que donen cobertura a les necessitats bàsiques i a les urgències socials de les persones en situació de risc i/o d'exclusió social de la ciutat de Manacor i de la comarca. Els beneficis es destinaran íntegrament a prestar ajudes d’alimentació, productes d’higiene, pobresa energètica, compra de material escolar i oferir ajudes per al consell de Joventut de Manacor.

La fórmula de la iniciativa és molt senzilla: paella + solidaritat. Els assistents podran col·laborar adquirint un tiquet solidari que poden adquirir a l’oficina de la Creu Roja a Manacor (C/ Pere Llull, 8) que tindrà un cost de 12 euros per persona. El tiquet inclou: picada, beguda, plat de paella, postres i cafè. La Creu Roja a Manacor el 2017 va ajudar a més de 1.397 persones a través dels seus programes i projectes socials. Actualment, l’entitat compta amb el suport de més 832 socis i la col·laboració de 107 voluntaris que ho fan possible.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado