Aquesta segona promoció ha estat el resultat d'un procés de selecció
35 alumnes formaran part de la 2ª promoció de l'Escola de Joves Emprenedors d'Inca: Aquesta promoció ha estat el resultat d'un procés de selecció entre les 189 sol·licituds dels més de 400 joves
La nostra intenció és arribar a consolidar aquesta iniciativa per a tenir a Inca una pedrera de joves interessats per l'emprenedoria", ha comentat Moreno. A més, els responsables municipals han encoratjat als alumnes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/11/2018 - 05:57:00
"De nou teniu l'objectiu de fomentar aquell esperit emprenedor que tant ha caracteritzat als inquers i fomentar les inquietuds per aquesta àrea de coneixement entre els escolars".

35 alumnes formaran part de la segona promoció de l'Escola de Joves Emprenedors d'Inca. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno i la regidora de Promoció Econòmica, juntament amb els membres del Recetario Financiero, han donat la benvinguda als 35 alumnes de l'Escola de Joves Emprenedors d'Inca. Aquesta segona promoció ha estat el resultat d'un procés de selecció entre les 189 sol·licituds dels més de 400 joves que participaren dels tallers previs a tots els centres educatius de la ciutat. "De nou teniu l'objectiu de fomentar aquell esperit emprenedor que tant ha caracteritzat als inquers i fomentar les inquietuds per aquesta àrea de coneixement entre els escolars", ha explicat Fernández.

La nova promoció, durant 8 mesos al Museu del Calçat, coincidint amb el cicle lectiu, tots els dimarts de 17.00 h a 19.00 h. La inauguració de l'escola serà el dia 24 d'octubre, on donarà a conèixer als 30 alumnes que formaran part d'aquest projecte. L'Escola es planteja com una solució pràctica i eficaç a les actuals limitacions de l'aprenentatge de la cultura emprenedora i financera: escassa oferta formativa, coneixements i valors que amb prou feines tenen cabuda en el currículum escolar, falta de temps i excés de preocupacions dels pares, etc.

L'Escola de Joves Emprenedors és un espai educatiu integral perquè els joves potenciïn els seus talents i qualitats individuals. Desenvoluparan la seva creativitat i adquiriran confiança mentre aprenen i posen en pràctica les habilitats, les actituds i els coneixements necessaris per crear valor i augmentar el benestar de la seva comunitat i el seu propi. "La nostra intenció és arribar a consolidar aquesta iniciativa per a tenir a Inca una pedrera de joves interessats per l'emprenedoria", ha comentat Moreno. A més, els responsables municipals han encoratjat als alumnes a aprofitar l'oportunitat i a gaudir de l'experiència.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado