CATALINA HOMAR. De José Carlos Llop. Direcció: Rafel Lladó.
Les darreres paraules dissabte 10 de novembre 18.30 h i a les 20 h la Nit de Catalina Homar l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor en funcions consecutives (Sant Llorenç)
8.30 h. LES DARRERES PARAULES. De Carme Riera. Direcció: Rafel Duran. Amb Andreu Benito i Josep Orfila. Producció del Teatre Principal de Palma. Aforament limitat. Entrada: 10 €, 7,5 €.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/11/2018 - 04:02:00
És l'ànima de Catalina Homar qui ens explica què va ser la seva vida, i com un home, Lluís Salvador, li va obrir un univers inimaginable per una pagesa mallorquina de finals del segle XIX. L’aplaudida actriu.

Bones tardes. Des de l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor vos adjuntam la cartellera de la propera setmana per fer-ne difusió als vostres mitjans de comunicació. Dissabte, 10 de novembre, 18.30 h. LES DARRERES PARAULES. De Carme Riera. Direcció: Rafel Duran. Amb Andreu Benito i Josep Orfila. Producció del Teatre Principal de Palma. Aforament limitat. Entrada: 10 €, 7,5 €. L’escriptora i acadèmica Carme Riera (Premio Nacional de las Letras Españolas 2015) s’endinsa per primera vegada als escenaris donant veu i cos a un personatge extraordinari, l’Arxiduc Lluís Salvador. Aquí l’Arxiduc Lluís Salvador dicta al seu darrer secretari unes confessions personals, que rubricarà davant notari i que no es podran fer públiques fins 25 anys després de la seva mort.

A Les darreres paraules, Lluís Salvador se’ns presenta ara com un home autoritari, malsofrit i amb uns pocs escrúpols, que li permeten abusar dels més dèbils davant la seva privilegiada situació social. El prestigiós actor Andreu Benito, que dona vida a l’Arxiduc, du més de tres dècades treballant al costat dels millors directors com Fabià Puigserver, Josep M. Flotats, Lluís Pascual, Sergi Belbel, Mario Gas, Joan Ollé o Àlex Rigola. A Cala Millor podeu veure Les darreres paraules i La nit de Catalina Homar en funcions consecutives.

Fabià Puigserver, Josep M. Flotats, Lluís Pascual, Sergi Belbel, Mario Gas, Joan Ollé o Àlex Rigola. A Cala Millor podeu veure Les darreres paraules i La nit de Catalina Homar en funcions consecutives.

Dissabte, 10 de novembre, 20 h. LA NIT DE CATALINA HOMAR. De José Carlos Llop. Direcció: Rafel Lladó. Amb Catalina Solivellas. Producció del Teatre Principal de Palma. Aforament limitat. Entrada: 10 €, 7,5 €. Un dels nostres més reconeguts escriptors, José Carlos Llop, dona veu per primera vegada a l’amant més popular de l’Arxiduc Lluís Salvador, Catalina Homar. Un nom gairebé tabú, un personatge que sempre ha passat com a secundari i pràcticament sense biografia.

Llop trenca amb aquest monòleg aquesta “cortina de secrets” que envolten la figura d’Homar. A l'obra, el personatge ens parla des de la mort. L'escenari sembla el Purgatori. És l'ànima de Catalina Homar qui ens explica què va ser la seva vida, i com un home, Lluís Salvador, li va obrir un univers inimaginable per una pagesa mallorquina de finals del segle XIX. L’aplaudida actriu mallorquina Catalina Solivellas dona vida a aquesta altra Catalina en un tour de force que promet veritat, emoció i memòria. A Cala Millor podeu veure Les darreres paraules i La nit de Catalina Homar en funcions consecutives. Salutacions cordials.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado