Algun dels cursos poden obtenir més informació al telèfon 672 60 5767
Els comerciants, empresaris i emprenedors del municipi de Manacor demostren que tenen ganes d’aprendre: Prop de 30 participen a les Jornades de Formació Comercial
22 i 24 d'octubre i L'art del Copywriting: escriure seduint, els dies 29 i 31 d'octubre. Els dies 5 i 7 de novembre els comerciants podran aprendre Tècniques de venda: com tractar el teu client, habilitats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/10/2018 - 09:20:00
Les jornades de formació es desenvolupen en horari de migdia, de les 13.30 h a les 15.30 h per facilitar l'assistència dels comerciants. Els cursos continuaran amb la formació en Storytelling.

Prop de 30 comerciants i emprenedors participen a les Jornades de Formació Comercial de Manacor. Els cursos començaren dilluns dia 15 i estan oberts a tots els botiguers i comerciants. Els comerciants, empresaris i emprenedors del municipi de Manacor demostren que tenen ganes d’aprendre. I és que prop de trenta participants han acudit a les primeres sessions dels cursos de formació destinats als comerciants del municipi amb els objectius d'aprofundir en les xarxes socials, les tècniques de venda, les noves maneres de fer màrqueting i el disseny de material promocional dels establiments.

En aquest programa de formació comercial del municipi de Manacor hi col·laboren l'Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) i la Cambra de Comerç. "És agraït veure que els empresaris i comerciants responen a l’oferta de formació permanent que els oferim des de les institucions perquè amb aquests cursos volem familiaritzar-los amb la innovació en l'àmbit digital, que és una de les demandes que ens fan arribar des de les associacions empresàries i de comerciants", ha explicat la regidora de Comerç i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà.

Així, les jornades de formació per a comerços de Manacor, que varen començar dilluns dia 15 d'octubre, se centren en les possibilitats de l'Instagram, l'sorytelling i el copywriting, que són tècniques per construir un bon relat a les xarxes socials. Tothom que assisteixi als cursos també es podrà familiaritzar amb les noves tècniques de venda, les experiències de compra i el disseny de material promocional de cara a la campanya de les festes de Nadal. "Hem ampliat l'oferta de curosos perquè tan des de l'Ajuntament com des del sector comercial manacorí sabem que és necessari professionalitzar cada vegada més els negocis mitjançant la formació en diferents temàtiques d'interès per als botiguers", afegeix Bauzà.

Més cursos. En aquesta edició de les Jornades de formació per a comerços encara queden quatre cursos per a desenvolupar. I és que els cursos de les jornades acabaran dia 15 de novembre, amb l'objectiu de dotar d'eines els comerciants per actualitzar el seu negoci en diferents àmbits. Els comerciants interessats en algun dels cursos poden obtenir més informació al telèfon 672 60 5767 o a l'adreça electrònica ioteroalmodovar@manacor.org. Tots els cursos són gratuïts i els impartiran diferents professionals especialistes en els diferents àmbits temàtics dels cursos.

Les jornades de formació es desenvolupen en horari de migdia, de les 13.30 h a les 15.30 h per facilitar l'assistència dels comerciants. Els cursos continuaran amb la formació en Storytelling: la nova manera de fer màrqueting, que es farà els dies 22 i 24 d'octubre i L'art del Copywriting: escriure seduint, els dies 29 i 31 d'octubre. Els dies 5 i 7 de novembre els comerciants podran aprendre Tècniques de venda: com tractar el teu client, habilitats de negociació i experiències de compra. I aquesta edició de les Jornades de formació per a comerços acabarà dia 15 de novembre amb el curs Disseny promocional per a negocis.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado