El nou curs de formació comercial de Manacor se centra en el disseny comercial
L'Ajuntament de Manacor e (IDI) organitzen a partir del mes de juny un curs de formació destinat als comerciants del municipi amb els objectius d'aprofundir en el disseny comercial i el marxandatge visual
d'Antònia Genovart, dissenyadora d'interiors i tècnica de l'IDI. El curs és gratuït i es desenvoluparà a l'Espai na Camel·la (aula núm. 1) els dies 4, 6, 11, 13 de juny de les 13.30 h a les 15.30 h.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/05/2018 - 06:40:00
Així mateix, es resoldran dubtes i es posaran en pràctica els conceptes adquirits. A més s'oferirà als comerços assistents la Guia de marxandatge visual i aparadorisme per al comerç, editada per l'IDI.

El nou curs de formació comercial de Manacor se centra en el disseny comercial i el marxandatge visual. El curs consta de 4 sessions, començarà dia 4 de juny i és obert als comerciants. L'Ajuntament de Manacor i l'Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) organitzen a partir del mes de juny un curs de formació destinat als comerciants del municipi amb els objectius d'aprofundir en el disseny comercial i el marxandatge visual per tal de millorar la competitivitat dels establiments comercials.

"Després de les reunions que des de l'Ajuntament hem mantengut amb les diferents associacions de comerciants i empresaris del municipi hem constatat que els professionals del sector demanen poder formar-se i per això juntament amb l'IDI posam en marxa aquests cursos", ha explicat la regidora Maria Isabel Bauzà.

Després de les reunions que des de l'Ajuntament hem mantengut amb les diferents associacions de comerciants i empresaris del municipi hem constatat que els professionals del sector demanen poder formar-se.

Així, les jornades de formació per a comerços de Manacor se centraran en el disseny dels aparadors, la disposició interna dels establiments, les estratègies d'exposició, la il·luminació en el punt de venda, la psicologia dels volums i els colors i la comunicació visual, que es concretarà en la importància de la retolació i l'etiquetatge. "Creim que els comerciants i botiguers podran aprofitar aquesta formació que els servirà per professionalitzar encara més els seus negocis mitjançant la formació en temes que sabem que els interessen", afegeix Bauzà.

És per això que s'ha organitzat el curs, que començarà dia 4 de juny i acabarà dia 13 amb l'objectiu de dotar d'eines els comerciants per actualitzar el seu negoci en diferents àmbits com l'aparadorisme, la disposició de les mercaderies a l'interior de les botigues o la importància de la imatge exterior. Els comerciants interessats en algun dels cursos s'hi han d'inscriure prèviament al telèfon 971 849 100 (Ext. 3131) o al 672 605 767 o a l'adreça electrònica ioteroalmodovar@manacor.org. El curs de formació anirà a càrrec d'Antònia Genovart, dissenyadora d'interiors i tècnica de l'IDI. El curs és gratuït i es desenvoluparà a l'Espai na Camel·la (aula núm. 1) els dies 4, 6, 11, 13 de juny de les 13.30 h a les 15.30 h.

Posteriorment, es realitzarà un assessorament de cada establiment participant, durant el qual es farà una breu anàlisi de la seva situació en aquesta matèria. Així mateix, es resoldran dubtes i es posaran en pràctica els conceptes adquirits. A més s'oferirà als comerços assistents la Guia de marxandatge visual i aparadorisme per al comerç, editada per l'IDI.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado