Inca celebra el Dia de la Família amb una jornada d'activitats
Inca celebra el Dia de la Família amb una jornada d'activitats organitzades per Fundación Aldaba: El pròxim diumenge 20 de maig, el Poliesportiu Mateu Cañellas
Es tracta d'un esdeveniment, que organitza Fundación Aldaba amb el suport de l'Ajuntament d'Inca, que té com a principal objectiu de crear consciència sobre el paper fonamental de les famílies.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/05/2018 - 09:19:00
Paral·lelament, els voluntaris de Fundación Aldaba oferiran informació dels diferents projectes i serveis que tenen en marxa. Cal recordar que aquesta associació està en marxa des de 1999 i es bolca a prestar el màxim suport.

Inca celebra el Dia de la Família amb una jornada d'activitats organitzades per Fundación Aldaba. El pròxim diumenge 20 de maig, el Poliesportiu Mateu Cañellas acollirà la Diada de la Família. Es tracta d'un esdeveniment, que organitza Fundación Aldaba amb el suport de l'Ajuntament d'Inca, que té com a principal objectiu de crear consciència sobre el paper fonamental de les famílies a l'educació dels fills des de la primera infància, i les oportunitats d'aprenentatge permanent que existeixen per a nens i joves.

El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el tinent Batle d’Esports, Gori Ferrà, el tinent Batle de Cultura, Antoni Rodríguez juntament amb altres membres del Consistori i Cristina Genestra i Patricia Membrilla, representants de la Fundación Aldaba, han presentat el programa d'activitats que es realitzaran de les 10 a les 13 hores. «Aquesta celebració ens dóna l'oportunitat de reconèixer, identificar i analitzar qüestions socials, econòmiques i demogràfiques que afecten la família com a nucli d'una comunitat», ha expressat Moreno.

Dia de la Família. Així, es podrà gaudir de circuits de bicicletes amb la Policia Local, Castells Inflables, tallers familiars de ioga, ball urbà o l'actuació del grup infantil Mel i Sucre, entre altres coses.

La fundación Aldaba i l'Ajuntament d'Inca organitzen una jornada repleta d'activitats per a pares i fills en el marc de la celebració del Dia de la Família. Així, es podrà gaudir de circuits de bicicletes amb la Policia Local, Castells Inflables, tallers familiars de ioga, ball urbà o l'actuació del grup infantil Mel i Sucre, entre altres coses.

Paral·lelament, els voluntaris de Fundación Aldaba oferiran informació dels diferents projectes i serveis que tenen en marxa. Cal recordar que aquesta associació està en marxa des de 1999 i es bolca a prestar el màxim suport a persones amb diferents capacitats. Se centren, especialment, en aquelles l'autonomia de les quals està més limitada i, particularment, a l'assumpció judicial de càrrecs tutelars o a recolzar als qui els assumeixen; a la protecció de la infància en risc i a la promoció social de persones amb diversitat funcional.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado