Na Carmen Dana Cadar és infermera de medicina integrativa, màster en PNIE
Dia 19 de març, a les 20.00 hores a Manacor.La setmana vinent Na Carmen Dana Cadar i En Vicente Batle ens oferiran la xerrada “Flora intestinal microbiota i aliments fermentats”
La conferència, emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) dia 19 de març, a les 20.00 hores.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/03/2018 - 05:30:00
La presentació dels ponents anirà a càrrec de l’herbolari i enginyer tècnic agrícola, Miquel Arranz, conegut entre els manacorins com “En Miquel de ses herbes”.

La setmana vinent Na Carmen Dana Cadar i En Vicente Batle ens oferiran la xerrada “Flora intestinal microbiota i aliments fermentats”, la qual versarà sobre la flora intestinal i la influència que té aquesta sobre el sistema immunitari. Aprendrem com i de quina manera podem millorar la nostra microbiota a través dels aliments fermentats i, de rebot, el nostre sistema immunològic. La presentació dels ponents anirà a càrrec de l’herbolari i enginyer tècnic agrícola, Miquel Arranz, conegut entre els manacorins com “En Miquel de ses herbes”.

Xerrada sobre flora intestinal i aliments fermentats amb Na Carmen Dana Cadar i En Vicente Batle. La setmana vinent Na Carmen Dana Cadar i En Vicente Batle ens oferiran la xerrada “Flora intestinal microbiota i aliments fermentats”, la qual versarà sobre la flora intestinal i la influència que té aquesta sobre el sistema immunitari. Aprendrem com i de quina manera podem millorar la nostra microbiota a través dels aliments fermentats i, de rebot, el nostre sistema immunològic. La presentació dels ponents anirà a càrrec de l’herbolari i enginyer tècnic agrícola, Miquel Arranz, conegut entre els manacorins com “En Miquel de ses herbes”.

Na Carmen Dana Cadar és infermera de medicina integrativa, màster en PNIE (psiconeuroimmunoendocrinologia), i té estudis de naturopatia, aromateràpia, alimentació natural, nutrició ortomolecular i moltes altres teràpies naturals. Per la seva banda, En Vicente Batle és informàtic de professió i divulgador de microbiota i flora intestinal durant el seu temps lliure. La conferència, emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) dia 19 de març, a les 20.00 hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado