Així el 24 de març es podrà gaudir del pregó a càrrec de Mn. Sebastià Salom
Inca: La principal novetat de la Setmana Santa 2018 és que es reprenen antics itineraris de les processons principals a través del centre històric
El pròxim dia 18 de març a les 19 hores el tradicional Concert de Setmana Santa a càrrec de l'agrupació Musical Joventut d'Inca donarà el sus a tots els actes. Així el 24 de març es podrà gaudir del pregó.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/03/2018 - 03:23:00
Diumenge de Rams que obrirà el camí cap al tradicional Via Crucis del Dimarts, la processó del Dijous Sant i del Divendres Sant; i, finalment, la tradicional Processó de l'Encontre el diumenge 1 d'abril.

La Setmana Santa d'Inca torna al recorregut tradicional per acostar la gent a les processons. El Convent de Sant Bartomeu ha sigut l'escenari per presentar la Setmana Santa d'Inca 2018. Un acte que ha comptat amb la representació de la directiva de l'Associació de Confraries amb el seu president, Pep Fernández, al capdavant, el rector d'Inca, Carles Seguí i el Batle d'Inca, Virgilio Moreno. A més, els alumnes de l'Escola Municipal de Música i Dansa Antoni Torrandell protagonitzaren una vetllada de cant coral i de música instrumental.

La principal novetat de la Setmana Santa 2018 és que es reprenen antics itineraris de les processons principals a través del centre històric. «Fins ara passàvem per àmplies vies que allunyaven els confrares entre si i, de vegades, del públic; amb els canvis, enguany, acostam la desfilada a la gent, sentirem més la calor d'aquest acte tan important per la nostra ciutat», ha comentat Fernández. D'aquesta manera, tant el Dijous Sant com el Divendres Sant, sofriran petites variacions respecte a altres anys.

Per part de l'Associació de Confraries, dins la política d'acostar els actes a tota la gent, continua amb la seva aposta per reservar espais preferents i amb fàcil visibilitat per a gent amb dificultat de mobilitat.

Per part de l'Associació de Confraries, dins la política d'acostar els actes a tota la gent, continua amb la seva aposta per reservar espais preferents i amb fàcil visibilitat per a gent amb dificultat de mobilitat. «Estam molt contents per poder gaudir d'una edició més d'aquestes típiques processons que suposen, també, un reclam per a visitants per la nostra ciutat i que repercuteixen directament al sector de la restauració perquè la gent visita Inca per aquest esdeveniment i després gaudeixen de receptes típiques de l'època als nostres cellers i restaurants», ha declarat Moreno.

El pròxim dia 18 de març a les 19 hores el tradicional Concert de Setmana Santa a càrrec de l'agrupació Musical Joventut d'Inca donarà el sus a tots els actes. Així el 24 de març es podrà gaudir del pregó a càrrec de Mn. Sebastià Salom i el concert de l’Orfeó l’Harpa d’Inca. El 25 de març es celebrarà el Diumenge de Rams que obrirà el camí cap al tradicional Via Crucis del Dimarts, la processó del Dijous Sant i del Divendres Sant; i, finalment, la tradicional Processó de l'Encontre el diumenge 1 d'abril. El diumenge 8 d'abril es celebrarà el Pancaritat a l'ermita de Santa Magdalena.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado