Plantejar i resoldre preguntes, dubtes, aclariments i actuacions a seguir.
Es convoca reunió per informar als interessats del recorregut de la nova línia d'alta tensió que és pretén construir entre municipis de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera i Artà: Dilluns 12 de Març a les 19h al Molí d’en Polit
La nova línia utilitzarà en part el traçat existent de la línia Bessons-Mesquida (la línia que va a Menorca) i es construirà un tram amb traçat nou d’uns 3 quilòmetres per arribar a la central d’Artà.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/03/2018 - 15:32:00
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al mail pdllevant2018@gmail.com. Moltes gràcies. A continuació trobareu la informació que, si ho desitjau, podeu utilitzar per informar del projecte.

La “plataforma en defensa de llevant” va iniciar el seu camí al juny del 2013 en defensa del territori i dels afectats del projecte de línia d’alta tensió entre Bessons (Manacor) i Artà que projectava Red Eléctrica Espanyola. Actualment aquell projecte ha estat substituït per un altre que es troba en aquest moments en exposició pública. Es per això que mos posam en contacte amb vosaltres i vos demanam que informeu als vostres lectors, oients i espectadors que:

Es convoca una reunió per informar als interessats del recorregut de la nova línia d'alta tensió que és pretén construir entre Manacor i Artà, que afecte als municipis de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera i Artà dilluns dia 12 de Març a les 19:00 al Molí d’en Polit a Manacor. Els objectius de la reunió són:

Es preveu que la línia d’alta tensió es compongui de torres metàl·liques que aniran dels 30 als 56 metres d’alçada, que aguantaran sis fils elèctrics cadascuna. La línia estarà preparada per una tensió de 220 kilovolts.

1. Informar dels aspectes tècnics del projecte

2. Mostrar el recorregut i els indrets afectats

3. Plantejar i resoldre preguntes, dubtes, aclariments i actuacions a seguir.

4. Obrir la participació en els òrgans de la plataforma.

La reunió és oberta a tothom, afectats pel primer projecte, afectats pel projecte actual, premsa i en general tot aquell que estigui interessat en el tema. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al mail pdllevant2018@gmail.com. Moltes gràcies. A continuació trobareu la informació que, si ho desitjau, podeu utilitzar per informar del projecte de construcció de la nova línia d’Alta Tensió al Llevant:

UNA NOVA LÍNIA D’ALTA TENSIÓ ATRAVESSARÀ EL LLEVANT AMB TORRES QUE ARRIBARAN ALS 56 METRES. Red Eléctrica preveu construir una nova estesa elèctrica de 220 kilovolts entre Manacor i Artà. L’empresa que controla el transport de l’energia elèctrica a l’Estat, Red Eléctrica Española, construirà una línia d’alta tensió entre Manacor i Artà. i a més s’ampliaran les estacions elèctriques dels Bessons, a Manacor, i la d’Artà. La futura línia ha de servir per a reforçar la connexió amb Menorca però la nova estesa elèctrica de més de vint-i-quatre quilòmetres de llargària pot afectar plantes i animals en perill, boscos, alzinars i àrees naturals protegides.

Es preveu que la línia d’alta tensió es compongui de torres metàl·liques que aniran dels 30 als 56 metres d’alçada, que aguantaran sis fils elèctrics cadascuna. La línia estarà preparada per una tensió de 220 kilovolts i, per evitar el risc d’incendis, el projecte preveu crear una franja sense vegetació de mes de deu metres d’amplada davall els fils.

La nova línia utilitzarà en part el traçat existent de la línia Bessons-Mesquida (la línia que va a Menorca) i es construirà un tram amb traçat nou d’uns 3 quilòmetres per arribar a la central d’Artà, que també està en projecte d’ampliació. En aquests moments el projecte està en exposició pública a la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic i obert el termini per a la presentació d’al·legacions.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado