Un concert on el so i el silenci s’associen per crear espais d’una gran expressivitat.
S'Agrícola Manacor. Conferència del doctor Felip Ramis 16 de febrer a les 19 h i el diumenge 18 la soprano Maria Rosselló, l’oboista Joan Rodríguez Zarzo i a l’arpa Assumpció Janer (Concierto)
Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1981 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar a cursar estudis d’acupuntura a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona l’any 1982, fins l’any 1984.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/02/2018 - 02:11:00
Serà el divendres 16 de febrer a les 19 h. La conferència té per títol «Il Cenacolo de Leonardo i els dotze sentits. Un diàleg aventurat entre la ciència, l’art i l’heretgia».

DUES NOVES ACTIVITATS A S’AGRÍCOLA. El proper cap de setmana el començarem a s’Agrícola amb una conferència del doctor Felip Ramis, que ens vindrà a parlar del famós fresc del Sant Sopar de Leonardo. Serà el divendres 16 de febrer a les 19 h. La conferència té per títol «Il Cenacolo de Leonardo i els dotze sentits. Un diàleg aventurat entre la ciència, l’art i l’heretgia».

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1981 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar a cursar estudis d’acupuntura a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona l’any 1982, fins l’any 1984 que finalitza els estudis superiors d’acupuntura amb el professor Sabatier de la Facultat de Medicina de Tolouse. Entre 1983 i 1991 realitza una formació continuada en camps com l’aplicació terapèutica del làser, reumatologia, homeopatia, homotoxicologia. L’any 1994 fa el Màster en Homeopatia a Karlsruhe, Alemanya. Entre els anys 1997 i 1999 cursa estudis de diverses matèries entre les quals podem destacar el curs sobre viscum, teràpia del càncer, a l’Institut Kepler, Lió, França.

Dos dies més tard, el diumenge 18 de febrer, a les 19 h, tenim cita amb la música, de la mà de la soprano Maria Rosselló, l’oboista Joan Rodríguez Zarzo i a l’arpa Assumpció Janer. Han preparat un programa..

En el 2000 cursa la formació continuada d’Introducción a la Medicina Antroposófica y tratamiento del cancer. L’any 2002 realitza el curs Experto en Medicina Psicosomática y Psicología de la Salud, a la Fundación Universidad Miguel Servet de Ciencias de la Salud y Sociedad española de Medicina Psicosomática y Psicología Médica. Fins al 2005 es continua formant en matèries com la fitoteràpia, trastorns de personalitat i oncologia, entre altres. L’any 2006 acaba els estudis de medicina antroposòfica i obté el certificat internacional d’Anthroposophische Medizin. Fins al 2010 participa en diversos cursos i seminaris sobre medicina ortomolecular, teràpies antiaging, Uso Terapéutico del Agua de Mar, René Quinton 110 años de Terapéutica Marina.

En la trajectòria professional, Felip Ramis és metge del Centre Harmonia des de 1982 fins a l’actualitat, membre fundador del Grup d’Investigació Clínica Làser (1983, Cambrils), metge de l’Institut Mèdic Vilafortuny de Cambrils (1984-85, Tarragona), metge assistent en el Centre d’Estudis i Aplicacions de Cibernètica i Biomedicina a Nyon (1986, Suïssa), metge de la residència Reina Sofia i residència de la Bonanova (2003, Palma), professor de bioenergètica en medicina tradicional xinesa i acupuntura a AFEDECO (2009, Palma). A més de ser ponent en molts de cursos, simpòsiums i conferències.

Dos dies més tard, el diumenge 18 de febrer, a les 19 h, tenim cita amb la música, de la mà de la soprano Maria Rosselló, l’oboista Joan Rodríguez Zarzo i a l’arpa Assumpció Janer. Han preparat un programa que reuneix estils i èpoques diferents, amb el comú denominador de de la transparència del so, amb tres instruments cristal·lins. La veu i l’oboè sorgeixen de l’aire com a element iniciador, l’arpa pareix esser moguda pel vent, recordem el concepte «éolienne» associat a aquest meravellós instrument. Un concert on el so i el silenci s’associen per crear espais d’una gran expressivitat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado