L’any 1996 fundà el Café 3 Trio amb en Salvador Font i en Fernando Calvo
Manacor: El dilluns de l’Obra de la setmana que ve en un intent d’acostar-nos a la problemàtica del músic professional comptarà amb la participació del cantautor i músic Andreu Galmés
El jazz i altres estils” ens parlarà dels diferents estils musicals. La xerrada es farà dia 11 de desembre, a les 20.00 h, al bar Xarop (pl. de Ramon Llull, 18).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/12/2017 - 01:24:00
N’Andreu Galmés Martí (Manacor, 1967) és músic i cantautor. Ha estudiat, a més de a Mallorca, al Musicians Institute de Los Angeles i a la Berklee College of Music de Boston.

N’ANDREU GALMÉS ENS ACOSTARÀ A LA PROBLEMÀTICA DEL MÚSIC PROFESSONAL EN EL PRÒXIM DILLUNS DE L’OBRA. El dilluns de l’Obra de la setmana que ve, en un intent d’acostar-nos a la problemàtica del músic professional, comptarà amb la participació del cantautor i músic Andreu Galmés, el qual, a través de la conferència “El músic professional avui en dia. El jazz i altres estils” ens parlarà dels diferents estils musicals. La xerrada es farà dia 11 de desembre, a les 20.00 h, al bar Xarop (pl. de Ramon Llull, 18).

N’Andreu Galmés Martí (Manacor, 1967) és músic i cantautor. Ha estudiat, a més de a Mallorca, al Musicians Institute de Los Angeles i a la Berklee College of Music de Boston. Quant a la seva experiència profesional, convé destacar que en els seus incis va treballar com a guitarrista amb en Guillem d’Efak, en Tomeu Matamales, en Toni Morlà, en Jaume Sureda i Els Valldemossa. El VII Festival de Jazz de Palma suposà el seu inici professional en el món del jazz.

L’any 1996 fundà el Café 3 Trio amb en Salvador Font i en Fernando Calvo, que donà com a resultat l’enregistrament del CD “Cafè 3 Trio”. Actualment, aquest trio està format per n’Andreu Galmés a la guitarra, en Pablo di Salvo al baix i en Miguel Navarrete a la bateria.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado