Una vez las luces dibujaban figuras interesantes siguieron los músicos de concierto.
Cientos de personas acuden a "Sa Bassa" para vivir el encendido de las luces de Navidad en Manacor y comienzan ahora 90 actos oficiales
Catalina Riera Mascaró, la primera edil quiere que las fiestas sean especiales. Hay más luces en el centro, intensas y variados dibujos. Ya es Navidad en Manacor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/12/2017 - 19:51:20
El frío no asusta a los vecinos de Manacor, padres, madres, abuelos, jóvenes, niños/as, de todas las edades para ver el brillo de la primera noche de la oficialidad.

Cientos de personas acudieron a la cita en Sa Bassa para vivir en directo el encendido de las luces de Navidad en Manacor. Primero la Banda Municipal de Música de Manacor interpretó un par de canciones y seguidamente antes de finalizar sus estrofas se iluminó de colores los muchos destellos que se escampan por todo el centro de la ciudad. Una vez las luces dibujaban figuras interesantes siguieron los músicos con el concierto.

Eran las 19.00 horas como estaba previsto y todos los allí presentes vivieron con emoción y en directo el acontecimiento de la llegada de los luminosos en su máxima expresión de luz y colorido. Muchos niños y niñas encantados con la magia de la Navidad y todo lo que significa de ilusiones y sensaciones. El frío no asusta a los vecinos de Manacor, padres, madres, abuelos, jóvenes, niños/as, de todas las edades para ver el brillo de la primera noche de la oficialidad.

Desde ahora comienza un programa de actos que se prolongan en 90 eventos culturales, sociales, educativos, profesionales, comerciales, deportivos, ocio, unos actos que pueden verse en el primer diario.

Desde ahora comienza un programa de actos que se prolongan en 90 eventos culturales, sociales, educativos, profesionales, comerciales, deportivos, ocio, unos actos que pueden verse en el primer diario de Navidad editado por el Ayuntamiento de Manacor, un programa imaginativo en los primeros días de mandato de la nueva alcaldesa Catalina Riera Mascaró, la primera edil quiere que las fiestas sean especiales. Hay más luces en el centro, más intensas, con mejores y variados dibujos. Ya es Navidad en Manacor.  

Una multitud acudeix a la plaça de sa Bassa a veure l’encesa de llums que dona el sus a més de noranta actes nadalencs. El programa de les festes de Nadal ja es pot consultar al web www.manacor.org. Les festes de Nadal han començat amb la tradicional encesa de llums de Nadal i el concert de la Banda de Música de Manacor. A causa del mal temps l’encesa de llums, que s’havia de fer l’horabaixa de divendres dia 1 de desembre, es va retardar fins diumenge dia 3 i centenars de persones de totes les edats varen omplir sa Bassa. Els músics varen entrar a la plaça després de la cercavila que feren abans del concert. A sa Bassa els esperaven els membres de l'associació Impuls Ara!, que formen les famílies i els amics dels nins, les nines i els joves que pateixen TDAH, trastorns per dèficit d’atenció, amb o sense hiperactivitat. Ells foren els encarregats de pitjar el botó que activà la il·luminació nadalenca dels carrers de Manacor.

El repte dels membres d’Impuls Ara! és sensibilitzar els pares, els professionals de la salut, la comunitat educativa i en general tota la societat per conèixer millor el TDAH i afavorir així la plena integració dels afectats. Abans de l’encesa, les melodies nadalenques inundaren sa Bassa gràcies a la Banda de Música de Manacor. Mentre sonaven les notes de la cançó 'Adeste Fideles' els membres de l’associació Impuls Ara! pitjaren el botó que activa la il·luminació nadalenca i inundaren de llum, colors i mamballetes tota la plaça.

La batlessa de Manacor, Catalina Riera, acompanyada de molts dels regidors de la corporació, foren presents en aquest acte que serví per donar el sus als actes del programa de festes de Nadal d'enguany. D'ara en endavant queden més de trenta dies de festa i actes a tots els nuclis de població del municipi. Entre les moltes novetats que s’inclouen en el programa d’enguany s’ha de destacar el concert que la nit de Cap d’Any començarà a la plaça de Weyler just després de les campanades.

Però per Nadal no es poden oblidar els actes dedicats als infants. L’arribada del Pare Noel de dia 22 de desembre a Manacor i dia 24 de desembre a Cales de Mallorca; la dels patges reials dia 28 de desembre a Manacor i dia 29 a Porto Cristo o l’arribada dels Reis d’Orient també concentraran desenes de famílies amb infants. I això no és tot perquè els tallers, els contacontes i les activitats per a nins i nines són una constant en el programa d’enguany.

A més, moltes altres activitats estan pensades per a tota la família. Visites al betlem de la plaça de ses Verdures, el Mercadet de Nadal que recorrerà el centre de vianants els dies 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de desembre o l’activitat comercial Ja és Nadal al carrer de Ciutat de dia 16 de desembre a partir de les 17 h ajudaran a mantenir ben viu l’esperit nadalenc a Manacor. Tot sense oblidar el trenet de Nadal que recorrerà la rambla del Rei En Jaume, l’avinguda de Baix des Cós i l’avinguda del Torrent. Podeu consultar el programa de festes complet accedint al web www.manacor.org 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Pepa
Y mi barrio a oscuras