PIMECO
PETITS CELLERS DONA LA RECAPTACIÓ DE LA NIT DEL VI D’INCA A SONRISA MÉDICA
800 persones varen participar en aquest esdeveniment solidari.
pimeco.com 08/11/2019 - 13:16:41

PETITS CELLERS DONA LA RECAPTACIÓ DE LA NIT DEL VI D’INCA A SONRISA MÉDICA

800 persones varen participar en aquest esdeveniment solidari

L’Associació Petits Cellers ha donat la recaptació que es va dur a terme a la darrera edició de la Nit del Vi d’Inca a la ONG Sonrisa Médica. L’acte de lliurament dels 2.750 euros ha tengut lloc a la seu de Tecnomovil Peugeot d’Inca, patrocinador de la Nit del Vi junt amb l’Ajuntament d’Inca i el Consell Mallorca.

A l’acte, hi han assistit representants de l’Ajuntament d’Inca; el president de Petits Cellers, Guillem Vicens; la presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau; i el president de la ONG Sonrisa Médica, Guillem Morlà, entre d’altres.

Les dues entitats organitzadores de la Nit del Vi a Inca, Petits Cellers i Activa’t Inca, destinen sempre a una causa solidària els doblers recaptats durant aquest esdeveniment. L’edició d’enguany es va dur a terme el passat dia 19 d’octubre a la capital del Raiguer i hi varen passar 800 persones.

Enguany Petits Cellers i Activa’t Inca s’han volgut solidaritzar amb l’ONG Sonrisa Médica, que fa feina per a impulsar l’entreteniment dels infants que es troben ingressats a les àrees de pediatria de distints hospitals de les Illes. Pagant una entrada única de 10 euros, els 800 assistents a la Nit del Vi varen poder fer un tast de més d’un centenar de vins produïts a petits cellers de Mallorca.

 

Reciente
Visto
Comentado