Inca
Inauguració de l’exposició de l’artista Guillermo Anguita al Claustre de Sant Domingo
Divendres 20 de setembre 2019,19.30 h.Claustre de Sant Domingo d'Inca
ajinca.net 19/09/2019 - 12:36:20

Inauguració de l’exposició de l’artista Guillermo Anguita al Claustre de Sant Domingo

Dia: divendres 20 de setembre 2019
Hora: 19.30 h
Lloc: Claustre de Sant Domingo d'Inca
 

El Claustre de Sant Domingo acollirà, demà divendres a les 19.30 hores, la inauguració de l’exposició de pintura “Sin color, no hay vida” de Guillermo Anguita. "Ens fa molta il·lusió donar acollida en els nostres espais a exposicions com aquesta, és important com a institució que treballem no tan sols per donar espai a artistes consolidats sinó també per ser una plataforma eficaç per als artistes més joves que cerquen el seu lloc en el circuit cultural", ha assenyalat la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber. 

Guillermo Anguita és un artista nascut a Màlaga (1983) i, actualment, establert a Mallorca. Després d’explorar moltes disciplines artístiques, des de ben petit, com l’aquarel·la, la fotografia o el disseny, és l’any 2015 quan Anguita decideix iniciar el seu camí en una tècnica que fins ara mai ha utilitzat: l'oli. De forma autodidàctica i, malgrat que les seves primeres obres foren fallides, Guillermo no decideix rendir-se amb aquesta tècnica, i és amb el seu quadre ‘Vent nocturn’ quan la gent que l’envolta comença a sentir interès pel que fa i a valorar les seves creacions a l'oli. Artista  perfeccionista,  sempre obstinat  a donar un acabat llis i fi al quadre, i fascinat pel moviment del cabell: les barbes (element fetitxe) i les cabelleres no faltaran a les seves obres. Sens dubte però, la principal característica que identifica l'obra de l'artista és la utilització del color. La seva passió per aquest element li ve des de petit: sempre que realitzava algun dibuix desitjava donar color al seu interior, ja que pensava que mentrestant aquest romania congelat i, a mesura que anava adquirint el color, recobrava la vida i s’anava descongelant. D’aquí que el seu lema sigui: “Sin color, no hay vida.”

L’exposició “Sin color, no hay vida” de Guillermo Anguita es podrà visitar fins dia 20 d’octubre a la sala de vidre del Claustre de Sant Domingo d’Inca. L’horari d’apertura és de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores i de 15.30 a 20.00 hores, i dissabtes de 9.00 a 13.00 hores. 

 

Reciente
Visto
Comentado