Inca
Inca convida a participar del Dijous Bo a totes les Illes Balears
Una representació del Consistori inquer i de la societat inquera han viatjat a Palma per a convidar a tots els habitants de les Illes Balears.
ajinca.net 08/11/2018 - 17:35:38

Inca convida a participar del Dijous Bo a totes les Illes Balears

Una representació del Consistori inquer i de la societat inquera han viatjat a Palma per a convidar a tots els habitants de les Illes Balears a participar el pròxim 15 de novembre del Dijous Bo. Virgilio Moneno, Batle d'Inca i Antònia Sabater, regidora delegada del Dijous Bo, han encapçalat el grup que han visitat el Consolat de la Mar, seu de la Presidència del Govern de les Illes Balears, i el Consell de Mallorca per explicar tota la programació de la coneguda com a "la fira de fires".

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha rebut al Consolat de Mar, la comitiva de les festes del Dijous Bo d'Inca. Armengol, Moreno i el cronista municipal, Gabriel Pieras, han dirigit unes paraules als assistents i la presidenta ha rebut els obsequis i el cartell de la fira, en aquest acte, ja tradicional, abans de la celebració del Dijous Bo.

Per altra banda, la representació institucional i cívica de la ciutat d'Inca ha acudit, també, a la seu del Consell de Mallorca per complir amb la tradició i convidar la corporació insular a la celebració del Dijous Bo. Durant la recepció, i com a símbol de la convidada, el batle ha lliurat al president del Consell, Miquel Ensenyat, una còpia del cartell que enguany promociona la fira. Una parella vestida a l'ample també ha lliurat una senalla amb productes de la terra.


Reciente
Visto
Comentado