El PI
El Pi denuncia que es paguin amb diners públics cursos d’oratòria als consellers i alts càrrecs del CIM
Considera que és vergonyós que la Direcció Insular de Política Lingüística es dediqui a subvencionar la formació d’alts càrrecs.
el-pi.com 20/09/2018 - 13:38:24

El Pi denuncia que es paguin amb diners públics cursos d’oratòria als consellers i alts càrrecs del CIM

Considera que és vergonyós que la Direcció Insular de Política Lingüística es dediqui a subvencionar la formació d’alts càrrecs

El grup d’El Pi–PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al CIM ha denunciat que es paguin amb diners públics cursos d’oratòria als consellers i alts càrrecs del Consell de Mallorca. La formació ha criticat que la Direcció Insular de Política Lingüística subvencioni classes perquè els alts càrrecs millorin la seva dicció en català i la manera com construeixen els seus discursos.

La consellera d’El PI al CIM, Xisca Mora, ha deixat ben clar que “ és una vergonya que es permetin aquest tipus de pràctiques, el poble no ho ha de pagar.” La consellera ha comentat que “aquesta proposta que ens ha arribat avui mateix per mail vulnera qualsevol codi ètic.” Un codi ètic que tal com ha afirmat Mora, “l’equip de govern del CIM n’ha fet bandera.”

Mora ha recordat que “aquesta direcció de política lingüística es va crear gràcies al Pi i després d’haver presentat moltes iniciatives i ara ens surten amb això?”.

La consellera ha apuntat que “hi ha molta feina a fer en política lingüística i si l’equip de govern del CIM no té idees, ja l’ajudarem nosaltres”.

La consellera d’El Pi ha dit que espera que es retiri aquesta proposta i que demanarà explicacions al vicepresident Jesús Jurado en el proper ple del CIM del perquè s’ha decidit organitzar aquesta formació. Segons Mora, “ és una mica sospitós que organitzin aquest curs mesos abans de la campanya electoral.”

 

Reciente
Visto
Comentado