Casal de la Pau - S’Altra Senalla
Desembre ple d'activitats de comerç just
Us convidam a participar dels actes i a consumir amb criteri.
senallamanacor 07/12/2017 - 07:16:02

Desembre ple de comerç just. Activitats i sorteig

Activitats que hem organitzat aquest desembre per recordar la importància que tenen les nostres compres sobre altres persones d'arreu del món.

Us convidam a participar dels actes i a consumir amb criteri. Si triau comerç just, per cada 10 euros de compra podreu participar en el sorteig d'una de les 7 cistelles de productes de comerç just valorades en 100 euros cada una (Vàlid fins a dia 30 de desembre, a les 12 h, data en que realitzarem el sorteig)

Agafau l'agenda i anotau!

Dissabte 9 de desembre. Celebram el Dia del Drets Humans amb el contacontes de  Víctor Uwagba. Música, dansa i contes africans plens de valors que ens faran veure com el comerç just respecta els drets humans a tot el món. A més, convidam a xocolata! A les 11 h, al pati de la Torre del Palau.

Dissabte 16 de desembre. La nutricionista Maria Antònia Puigròs impartirà un taller pràctic d'elaboració de galetes nadalenques amb espècies i ens parlarà de les seves propietats. Emprarem espècies i productes de comerç just, és clar! Taller per a pares i fills, a les 11 h. Inscripció imprescindible! (971559378) Preu: 2 euros per família. Heu de dur motlles de galetes i una llauna per enfornar-les a ca vostra. Serà a la botiga de S'Altra Senalla (C. Bosch, 12)

Dissabte 30 de desembre, a les 11 h. Visita i parlament del Gran Patge de les Majestats Els Reis d’Orient. Els Reis tenen molts patges, però aquest és el que sap millor com funciona això dels desitjos per Nadal i els regals que demanam...en haver-lo escoltat, tots els infants i grans podran escriure la seva carta i tastar les galetes i xocolata de comerç just.

Del 23 de desembre al 5 de gener. Exposició dels dibuixos escolars "20 anys de comerç just a Manacor". A la Torre del Palau. Horari: dimarts, dijous i dissabte d'11 a 13 h, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 h. A la Torre del Palau.

 

Reciente
Visto
Comentado